Redactia.ro
Home » Știri » Motivul pentru care o femeie din Botoşani a sunat la 112. Operatorii au rămas șocați

Motivul pentru care o femeie din Botoşani a sunat la 112. Operatorii au rămas șocați

Motivul pentru care o femeie din Botoşani a sunat la 112. Operatorii au rămas șocați

O femeie din Botoșani a uimit pe toată lumea după ce a sunat la 112 cu un motiv halucinant. Operatorii au fost de-a dreptul surprinși să aud așa ceva!

Motivul pentru care o femeie din Botoşani a sunat la 112. Operatorii au rămas șocați

O femeie din Botoșani a șocat o țară întreagă după ce a apelat la 112 din cauza unui motiv de-a dreptul halucinant. Operatorii au rămas muți în urma celor semnalate de aceasta. La fața locului s-a deplasat ulterior și un echipaj de Poliție.

Concret, femeia din Botoșani a chemat Ambulanța după ce fiul ei a refuzat să mai mănânce carne și a anunțat-o astfel că s-a făcut vegetarian. Cea din urmă lucrează în străinătate de ani buni, iar în urmă cu câteva zile s-a întors acasă, ocazie pentru a petrece mai mult timp cu băiatul ei în vârstă de 16 ani. Cei doi s-au pus liniștiți la masă, moment în care adolescentul a anunțat-o pe cea care i-a dat viață că nu mai dorește să consume carne și că adoptă un alt stil de viață față de cel cu care era obișnuită familia.

Femeia s-a temut că fiul ar putea suferi de o boală, așa că a sunat la numărul unic de urgență 112. Un echipaj al Serviciului de Ambulanță al Județului Botoșani s-a deplasat de urgență la casa femeii.

Cadrele medicale i-au găsit pe cei doi certându-se, ulterior cerând ajutorul unui echipaj de Poliție. Băiatul le-a explicat oamenilor legii și medicilor de pe ambulanță că nu suferă de nicio boală, ci doar s-a făcut vegetarian. Polițiștii au legimitat-o pe mama tânărului și au avertizat-o cu privire la apelarea nejustificată a serviciului de urgență care poate aduce amendarea persoanei în cauză, notează știri.botoșani.ro.

Ce urmări au apelurile la 112 nejustificate

Potrivit legii, apelurile nejustificate la 112 au consecințe grave, asta pentru a împiedica cetățenii să sune fără un motiv serios și să ține liniile ocupate pentru acele urgențe.

”-Apelurile non-urgente provoacă întârzieri în acordarea de ajutor persoanelor care se află în situaţii de urgenţă, acest lucru putând avea consecinţe fatale.
-Apelarea nejustificată a numărului 112 poate costa viaţa unei persoane aflate în pericol. 112 poate fi apelat în orice moment pentru a se interveni într-o situaţie de urgenţă, în care o secundă poate face diferenţă între viaţă şi moarte. Oricând persoana care poate avea nevoie de ajutor urgent poate fi o persoană dragă dumneavoastră.
-Apelarea nejustificată la numărul de urgenţă ţine ocupate atât liniile de urgenţă, cât şi operatorii 112, care ar putea prelua în acest timp urgenţe critice”, se arată pe site-ul sts.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: