Redactia.ro
Home » Știri » Sunați la 112 dacă îl vedeți pe acest bărbat! E căutat de Poliție

Sunați la 112 dacă îl vedeți pe acest bărbat! E căutat de Poliție

GALERIE FOTO (2) Bărbat

Un bărbat din Botoșani a fost eliberat din închisoare în luna septembrie și a dispărut fără urmă din localitatea unde avea domiciliul. Autoritățile au tras un semnal de alarmă și roagă pe toată lumea să sune la 112 în cazul în care îl văd pe acest individ. 

Bărbat periculos din Botoșani, în libertate

Bărbatul, pe numele său Sebastian Feraru, în vârstă de 26 de ani, a fost eliberat pe data de 14 septembrie 2020, din Penitenciarul Mărgineni, județul Dâmbovița. După eliberare, acesta nu a revenit la domiciliul său din localitatea Bădiuți, oraș Ștefănești.

Din informațiile autorităților, bărbatul a fost închis pentru e executat o pedeapsă privată de libertate și roagă cetățenii să aibă grijă și să sune la 112 dacă îl văd sau aud ceva ce ar putea ajuta poliția la găsirea acestui individ.

1,64 m înălțime, aproximativ 60 kg, păr negru, tuns scurt

Autoritățile au prezentat și câteva semnalmente care să ajute cetățenii să-l recunoască pe bărbat. Acesta nu prezintă semne particulare, nu se cunoaște vestimentația persoanei la momentul dispariției, iar tot ce se știe despre el este că are 1,64 metri înălțime, aproximativ 60 de kilograme, păr negru, tuns scurt și ochii căprui, scrie cancan.ro.

Infractor din Botoșani disparut
Infractor din Botoșani disparut

„Nu prezintă semne particulare și de asemenea nu se cunoaște vestimentația persoanei la momentul dispariției”, precizează reprezentanții instituției.

Cetățenii care pot oferi informații care ar putea să conducă la identificarea persoanei dispărute, sunt rugați să apeleze la 112 sau să se adreseze cele mai apropiate unități de poliție. Este important ca oamenii să nu aibă îngredere în necunoscuți și să se ferească cât este posibil de locurile puțin populate și predispuse la atacuri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: