Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru care Prințesa Diana purta părul scurt. Tunsoarea ei a fost una dintre cele mai vândute tendințe ale decadei

Motivul pentru care Prințesa Diana purta părul scurt. Tunsoarea ei a fost una dintre cele mai vândute tendințe ale decadei

GALERIE FOTO (8) Motivul pentru care Prințesa Diana purta părul scurt.

Motivul pentru care Prințesa Diana purta părul scurt. Tunsoarea Prințesei Diana a fost întotdeauna scurtă, fiind un adevărat reper pentru femeile din întreaga lume. După 24 de ani de la moartea ei s-a aflat secretul care a stat la baza celebrei tunsori.

Motivul pentru care Prințesa Diana purta părul scurt. Tunsoarea ei a fost una dintre cele mai vândute tendințe ale decadei

Prințesa Diana a fost cea mai atractivă femeie din lumea regală, din toate timpurile. Viața Prințesei Diana reprezintă și azi subiectul multor cărți, filme și documentare. A fost cel mai probabil, cea mai iubită prințesă a ultimelor decenii, fiind alintată de către poporul britanic „Prințesa inimilor”. La aproape 24 de ani de la moartea sa, multă lume se întreabă de ce Prințesa purta mereu părul scurt. Tunsoarea Prințesei Diana a fost mereu una scurtă, care nu a depășit baza umerilor. Fosta soție a Prințului Charles nu a fost niciodată adepta părului lung. Stilistului vedetelor, Sam McKnight, a vorbit pentru publicația Vogue, despre cum a ajuns Prințesa Diana la această tunsoare.

Stilistul a povestit că a întâlnit-o pe Lady Di, așa cum i se spunea, în timpul unei ședinte foto din 1990, atunci când i-a aranjat părul sub tiară încât părul să pară mai scurt. La sfârșitul ședintei foto, Diana l-a întrebat pe specialist ce ar face dacă i s-ar spune să-i tundă părul cum vrea el. „La sfârşitul şedinţei, ea m-a întrebat: Ce-ai face cu părul meu dacă ţi-aş spune să-l tunzi cum vrei tu? I-am răspuns: l-aş tăiat foarte scurt. Pe vremea aceea, multe fete abordau tunsorile scurte, androgine, în stilul business chic al anilor 90. Ea mi-a spus: Păi de ce nu-l tunzi chiar acum? Am tuns-o chiar atunci şi n-am mai privit înapoi”, a dezvăluit Sam McKnight. De atunci s-a legat o prietenie frumoasă între Printesa Diana și hairtylist. McKnight a scris că venea în fiecare dimineață la reședința Dianei din Londra pentru a se ocupa de coafura ei și revenea chiar și seara, atunci când ea avea eveniment. Tot Sam McKnight a fost cel care a lansat wet hair, după ce i-a aranjat părul Prințesei Diana într-o coafură sleek, pe spate.

În anii 1980, atunci când a intrat în familia regală britanică, Prințesa Diana avea părul tuns bob bufant, foarte celebru si in ziua de azi. Aceasta și-a schimbat look-ul după divorțul de Prințul Charles. „În timpul unei ședințe foto, Lord Snowdon a avut inspirata idee de a o fotografia cu părul ud și a arătat incredibil de chic. Așa că am hotărât ca pentru Council of Fashion Designer Awards din New York să încerce acea coafură și în public”, povestește stilistul Dianei în cartea sa.

De ce nu s-a recăsătorit Prințesa Diana

A divorțat de Prințul de Wales în 1996, iar între timp a avut mai multe relații. Prințesa Diana a avut o relație cu bodyguardul Barry Mannackee, legenda de rubgy Will Carling și instructorul de călătorie James Hewitt. De-a lungul anilor a avut o relație cu medicul cadiolog Hasnat Khan, din 1995 până în 1997. Cu toate că a vrut să se căsătorească cu Hasnat, Ingrid Stewart susține că a existat un motiv emoționant pentru care Prințesa Diana nu a făcut marele pas.

„A spus că i-ar plăcea la nebunie să aibă mai mulți copii și că nu se vede fiind singură pe veci. Harry voia ca ea să se recăsătorească, dar nu și William. El voia ca Diana să fie acolo doar pentru el. Și apoi a spus, „Oricum, trebuie să mă căsătoresc cu cineva care este pregătit să mă suporte”, a spus Ingrid Stewart.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: