Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru care Radu Vâlcan a plâns la primele două nașteri ale Adelei! ”Am plâns de față cu toți”

Motivul pentru care Radu Vâlcan a plâns la primele două nașteri ale Adelei! ”Am plâns de față cu toți”

Motivul pentru care Radu Vâlcan a plâns la primele două nașteri ale Adelei! ”Am plâns de față cu toți”

Adela Popescu se pregătește să devină mamă pentru a treia oară, iar soțul ei, Radu Vâlcan, a vorbit pentru prima dată cum a fost pentru el experiența primelor nașteri ale blondinei. 

Motivul pentru care Radu Vâlcan a plâns la primele două nașteri ale Adelei

Adela și Radu sunt deja la al treilea copil și sunt tare mândri de ce au putut realiza. Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, iar copiii lor sunt minunați. Acum, pentru că mai e atât de puțin până când Adela va deveni mămică pentru a treia oară, se pare că emoțiile sunt tot mai mari.

Așa au fost de fiecare dată, iar dacă Adela Popescu a povestit deseori cum a fost pentru ea experiența primelor două nașteri, se pare că a venit și rândul lui Radu Vâlcan să spună cum a simțit el totul din exterior.

Radu Vâlcan a fost invitat la podcastul lui Mihai Morar, unde a povestit ce a simțit atunci când Adela Popescu a născut primii doi băieți. Acesta a dezvăluit cum au decurs cele două nașteri ale vedetei și spune că îi este teamă de cea de-a treia, asta pentru că a plâns puternic la primele.

Mai mult, Radu Vâlcan a mai dezvăluit și faptul că Adela Popescu a început să aibă deja contracții foarte dureroase, fiind la final de sarcină. Cei doi și-au dorit foarte mult și un al treilea copil.

”Când Adela era în travaliu am plâns. A fost în travaliu 12 ore la a prima sarcină. Am plâns pentru că o auzeam pe ea prin ce dureri trecea. De fapt, așa a fost la ambii copii, și din cauza unei probleme pe care o are la spate, practic, sarcinile îi apăsau pe nervul sciatic. Durerile erau cumplite, așa că am plâns de față cu toți. A urlat ore. Mai tăcea, iar urla. A trecut prin două nașteri naturale și vrea și a treia să fie la fel. La Andrei, travaliul a durat 5 ore, dar durerea a fost mai mare, pentru că efectiv a născut pe viu, fără ca epidurala să-și facă efectul. Acum suntem pe final de sarcină, deja are contracții foarte dureroase. Ne-am dorit al treilea copil, l-am planificat”, a mărturisit Radu Vâlcan.

Adela Popescu vrea să nască natural și al treilea copil

Adela Popescu urmează să nască la mijlocul acestei luni, având termenul în perioada 13-16 iulie. Vedeta își dorește să nască tot natural, asemenea primelor două nașteri. Blondina a povestit că primul travaliu a durat 10 ore, iar al doilea a durat 5 ore, dar ambele au fost dureroase.

”Sper să nasc natural și a treia oară. Pe 13-16 iulie este termenul. Am descoperit beneficiile nașterii naturale. Sper să fie ok. La Alexandru am avut travaliu de 10 ore, la Andrei am născut pe viu, nu au mai avut timp să-mi facă epidurală, am stat 5 ore în travaliu atunci. Practic, durerile sunt același și la nașterea naturală și la cezariană. La nașterea naturală e travaliu dureros, la cezariană te doare după operație”, a spus Adela Popescu în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: