Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru care Răzvan Simion a lipsit de la Neatza! Telespectatorii au fost îngrijorați

Motivul pentru care Răzvan Simion a lipsit de la Neatza! Telespectatorii au fost îngrijorați

Motivul pentru care Răzvan Simion a lipsit de la Neatza! Telespectatorii au fost îngrijorați

Răzvan Simion și-a speriat astăzi telespectatorii atunci când a lipsit de la ediția de dimineață a emisiunii pe care o prezintă de peste 13 ani alături de Dani Oțil. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu el!

Motivul pentru care Răzvan Simion a lipsit de la Neatza! Telespectatorii au fost îngrijorați

Astăzi a fost e ediție cu surprize la emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”. Se pare că unul dintre cunoscuții prezentatori a lipsit total. Este vorba despre Răzvan Simion, care nu a apărut pe platou în această dimineață. Fanii eu au fost foarte îngrijorați, asta pentru că emisiunea nu e la fel fără cei doi prezentatori care au consacrat-o!

În această dimineață, telespectatorii s-au trezit alături de Dani Oțil, Ramona Olaru și Florin Ristei, însă iubitul Dalianei Răducan nu a apărut în platou. Dacă acum două săptămâni Dani Oțil a lipsit de la Neatza pentru că a fost prezent la o cursă de mașini, de data aceasta marele absent al matinalului a fost Răzvan Simion. Prietenul său de-o viață l-a dat de gol la primele ore ale dimineții!

Nimeni nu știe ce s-a întâmplat, însă cu siguranță iubitul Dalianei Răducan are un motiv bine întemeiat pentru a lipsi de la emisiunea pe care o moderează cu atâta drag de mai bine de 13 ani. Dani Oțil a dat de înțeles că prietenul lui de-o viață ar fi plecat, însă nu se știe unde!

”Nimeni nu știe unde a plecat Răzvan, el a zis doar „Eu plec!”. Mai știi când aveai 16 sau 17 ani si spuneai doar „Mamă, eu plec? Nu, pe bune, știe cineva unde e Răzvan? Dacă vine luni bătut, ce ne facem? Oricum e într-un loc unde…Dar Răzvan oare unde-și pune vestele alea? Eu când lipsesc ați văzut, eu zic: „băi, eu merg la cursă.”, a fost comentariul pe care Dani Oțil l-a făcut la adresa colegului său Răzvan Simion.

Răzvan Simion a făcut pasul cel mare cu iubita lui

Răzvan Simion arată din ce în ce mai bine, după cum toți telespectatorii Neatza și-au putut da seama. Se pare că ar fi o “vinovată” în acest sens. Este vorba de noua iubită a lui Răzvan Simion, mai exact Daliana Răducan, de profesie arhitect, fostă vedetă de televiziune, după ce a făcut parte din echipa Visuri la Cheie de la PRO TV.

Toată lumea a observat că de când sunt împreună, relația pare să-i priască tot mai mult lui Răzvan, fapt pe care și prietenul său Dani Oțil l-a remarcat. Și cum era de așteptat, nu a rămas netaxat. Dani Oțil l-a lăudat pe colegul său matinal pentru noul stil vestimentar și a mai dorit să sublinieze că, de când s-a mutat în chirie, Răzvan a devenit mai frumos. Cei doi au avut un schimb de replici amuzant:

Dani Oțil: Având în vedere noul stil vestimentar al lui Răzvan, fanii întreabă așa. În noua ta fază de vestimentație, cum te îmbraci în bucătărie?

Răzvan Simion: Uite așa. (n.r – arătând spre vestă și pantaloni)

Dani Oțil: În vestuță? Nu te stropești?

Răzvan Simion: Vrei să îți arăt? Îți trimit diseară niste poze să mă vezi!

Dani Oțil: Ești foarte frumos, îți priește chiria, altfel nu știu…

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: