Redactia.ro
Home » Monden » Motivul REAL care a determinat-o pe Monica Anghel să slăbească. Cântăreața a „topit” 30 de kilograme

Motivul REAL care a determinat-o pe Monica Anghel să slăbească. Cântăreața a „topit” 30 de kilograme

monica anghel

Monica Anghel a reușit să slăbească spectaculos în urmă cu ceva timp, când a scăpat de 30 de kilograme în plus. Unii au acuzat-o că și-a făcut o operație de micșorare a stomacului! Artista a dezmințit însă informațiile, susținând că a reușit să învingă greutatea excesivă cu foarte multă ambiție din cauza unor probleme de sănătate.

Monica Anghel a slăbit după o operație chirurgicală la coloană

Acum, îndrăgita artistă clarifică situația și spune că totul a fost făcut pentru sănătate. Motivul real a fost că medicul i-a spus să slăbească în urma operației de coloană. A fost o decizie medicală, iar artista spune că nu o deranjau kilogramele în plus, ba se plăcea așa cum era.

„Foarte mulți au spus că mi-am tăiat stomacul. Nu, nu mi-am tăiat stomacul pentru că dacă aș fi făcut lucrul acesta, aș fi recunoscut lucrul acesta pentru că știți foarte bine că sunt un om foarte deschis și vorbesc despre tot. M-am operat pe coloană și mi-a spus domnul doctor Marius Catană, cel care m-a operat, că trebuie să slăbesc.

Eu toată viața mea am fost grasă, nu am avut niciun fel de problemă cu aspectul meu fizic, mă plăceam și înainte, doar că din acel moment m-am gândit că trebuie să slăbesc și că sunt nevoită să slăbesc pentru a putea fi sănătoasă, pentru copilul meu, pentru familia mea, pentru prietenii mei, pentru profesia mea, pentru tot’’, a declarat Monica Anghel pentru ego.ro.

Monica Anghel a slăbit 30 kg

Monica Anghel recunoaște faptul că în lipsa acestor probleme, nu ar fi reușit niciodată să ajungă la forma fizică de acum.

„Am slăbit 30 de kilograme într-un an și trei luni. Nu aș fi slăbit în vecii vecilor dacă nu aveam o problemă de sănătate. Eu sunt o tipă comodă, nu a fost o chestie de cochetărie. Am fost operată pe coloană, de urgență, cu dublă hernie de disc, cu o pareză de 98 la sută pe piciorul drept. După operație, care a fost OK, am urmat un program de recuperare de un an și trei luni. M-am îngrășat un pic în pandemie, dar voi slăbi, fără niciun stres, știu cum. „Îți ții 30 de kilograme într-un sac, iar, când o iei razna, ieși la o plimbare cu el’, mi-a zis doamna doctor.”, a spus Monica Anghel în cadrul unei emisiuni, potrivit viva.

Monica Anghel a renunțat la alcool

Un alt sacrificiu făcut de artistă pentru dietă este renunțarea a alcool. Nu a făcut asta pentru caloriile în plus, ci pentru faptul că dă poftă de mâncare.

„Fac sport, am grijă ce mănânc, nu beau alcool, decât foarte foarte rar, nu pentru că nu se bea, ci pentru că alcoolul îți face poftă de mâncare și atunci evit și eu, doar în caz că e vreo ocazie foarte specială. Ultima oară când am băut alcool a fost de revelion, dar foarte puțin. Îmi place extraordinar de mult să petrec foarte mult timp în natură. În aer liber”, a mai declarat Monica Anghel.

„Mănânc foarte sănătos, mănânc foarte puțin, fac mișcare. Rețeta este aceeași, nu este niciun secret. Trebuie doar să ne dorim acest lucru. Dacă ni-l dorim, dacă nu ni-l dorim nu este niciun fel de problemă. Fiecare om trebuie să se accepte așa cum e. Ar fi, până la urmă, plictisitor să fim toți grași sau toți slabi sau toți să avem picioarele nu știu cum, sânii nu știu cum și așa mai departe. Ar fi plictisitor. Trebuie să ne acceptăm așa cum suntem, să ne respectăm așa cum suntem și să încercăm să avem o relație cât mai bună unii cu ceilalți”, a mai spus artista în interviul pentru ego.ro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: