Redactia.ro
Home » Monden » Mugur Mihăescu se confruntă cu probleme financiare din cauza pandemiei de coronavirus. „Am pierdut aproape tot”

Mugur Mihăescu se confruntă cu probleme financiare din cauza pandemiei de coronavirus. „Am pierdut aproape tot”

Mugur Mihăescu se confruntă cu probleme financiare din cauza pandemiei de coronavirus

Mugur Mihăescu se confruntă cu probleme financiare din cauza pandemiei de coronavirus. Pandemia de coronavirus le-a făcut probleme tuturor oamenilor, în special celor care aveau afaceri.Mugur Mihăiescu se numără printre persoanele care s-au confruntat cu probleme financiare din cauza coronavirusului.

Mugur Mihăescu se confruntă cu probleme financiare din cauza pandemiei de coronavirus. „Am pierdut aproape tot”

Mugur Mihăescu se confruntă cu probleme financiare din cauza pandemiei de coronavirus. Este unul dintre cei mai apreciați actori din România, făcând parte din distribuția umoristică Vacanța Mare. Acesta a devenit investitor în HoReCa, în urmă cu ceva timp. Mugur Mihăescu nu a scăpat nici el de problemele financiare cauzate de pandemie. Actorul a fost mereu destul de rezervat în ceea ce privește acest aspect din viața lui, dar acum, Mugur a decis să spună adevărul. După ce a renunța la televiziune, Garcea s-a lansat în afaceri și deține mai multe pub-uri în Capitală. „Da, firma mea a pierdut. A pierdut ca toate celelalte firme din toate domeniile astea. Am pierdut aproape tot. Noroc că aveam bani puși deoparte și am zis că susținem. Deocamdată businessul meu își revine.

În pandemie, eu personal, Mugur, nu am pierdut. Firma, da, a pierdut. Firma este a mea, dar e persoană juridică. Trebuie să ne dezbărăm de obiceiul de a zice dacă pică patronul, pică firma. Un business corect îl dezvolți astfel încât persoana aia juridică să trăiască și fără tine, după ce crapi tu sau dacă ție ți se întâmplă ceva”, a spus actorul într-o emisiune tv.

De asemenea, Mugur Mihăiescu a recunoscut că a pierdut aproape totul din cauza coronavirusului, dar acest lucru l-a determinat să lupte pentru afacerile sale. Actorul a fost inspirat să își pună bani deoparte pentru zile negre, aceștia fiind necesari în această perioadă. ”N-am avut un țel în viață să mă îmbogățesc. Banii au venit treptat, nu m-am îmbogățit peste noapte. M-am îmbogățit din faptul că au început să vină banii”, a spus Mugur Mihăescu la Acces Direct.

Mugur Mihăescu, parodii despre vaccinul anti COVID 19

Celebrul actor pare că nu-și pune mai speranțe în vaccinul împotriva coronavirusului. Mugur Mihăescu a acceptat provocarea de a spune ce conține vaccinul pentru el. Acesta a postat în mediul online un videoclip, în care a afirmat, că vaccinul pentru el conține 200.000 de locuri de muncă șterse cu buretele într-o seară. „Vaccinul pentru mine conține 200.000 de locuri de muncă șterse cu buretele într-o seară, un milion de oameni aruncați în sărăcie.Vaccinul, pentru mine, conține reacțiile aberante și ordonanatele aberante prin care puteai fi săltat de pe stradă la o simplă suspiciune că strănuți. Ah, și mai conține și vreo câteva sute de milioane de măști neconforme care ne-au protejat.”, a spus actorul.

Fostul premier, Florin Cîțu a fost cel care a dat startul la această provocare. Acesta i-a provocat pe membrii Guvernului și liderilor coaliției să spună ce conține vaccinul pentru ei. Mulți politicieni i-au urmat exemplul, iar aceste clipuri video postate pe Internet au generat diverse comentarii, fie pozitive, fie negative. Nu doar comentarii au atras spoturile pro-vaccinare, ci si parodii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: