Redactia.ro
Home » Monden » N-o să îți vină să crezi ce meserie a avut în trecut Marius Elisei. Ce a spus Oana Roman despre asta

N-o să îți vină să crezi ce meserie a avut în trecut Marius Elisei. Ce a spus Oana Roman despre asta

Oana Roman și Marius Elisei sunt din nou în centrul atenției mondene după ce s-au împăcat și trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor alături de Isabela, fiica lor. Ei deja sunt bine cunoscuți de toată lumea, dar nu mulți știu ce meserie avea acum un an soțul Oanei Roman. 

Cu ce s-a ocupat Marius Elisei în trecut?

Marius Elisei este o prezență destul de discretă de când a apărut în viața Oanei Roman și nu multă lume știe ce job a avut acesta nu de mult. Mariu Elisei a lucrat în trecut pe post de șofer la o florărie de lux din Capitală, dar la scurt timp s-a reorientat și s-a apucat de taximetrie. Acesta a fost surprins de mai multe ori în această ipostază, când prelua clienții. Oana Roman a declarat că pe vremea când acesta lucra pentru lanțul de florării, Marius nu i-a adus nici măcar o floare.

A lucrat într-un loc câteva luni şi nu a reuşit să ajungă… e chimie sau nu e. Acum lucrează la o firmă care se ocupă cu flori şi care au vreo şase locaţii în Bucureşti. Cea mai frumoasă florărie din Bucureşti. El se ocupă de toate locaţiile astea, să fie marfă, să fie vânzări, să fie bine peste tot. Nu vine cu flori la mine acasă. Lucrează acolo de trei săptămâni şi încă nu mi-a adus nicio floare„, declara Oana Roman la acea vreme.

Adevăratul motiv al împăcării

Oana Roman a povestit pe instastory cum a decurs împăcarea dintre ea și Marius Elisei. Ea a precizat că nua vrut să acorde niciun interviu pe această temă. Oana a spus că decizia a fost luată pur și simplu în urma unor discuții pe care le-au avut cei doi singuri, departe de familie sau ochii presei. Fiica fostului premier a precizat că cei doi și-au promis încă de la divorț că nu vor ieși public să vorbească despre acest subiect, dar uite că aucm nu a mai fost cazul, iar în momentul când se vor decide să facă declarații vor vorbi despre lucrurile pozitive din viața lor.

Foarte multă lume, inclusiv prieteni și familie ne întreabă cum și de ce ne-am împăcat. De ce? Pentru că am luat această decizie dar noi împreună, fără să simțim nevoia să o discutăm cu nimeni, nici măcar cu familia sau cu prietenii apropiați… Toți au aflat și au văzut din postările noastre. Este poate un gest egoist din partea noastră, dar am dorit să facem acest pas doar noi cu noi. Am refuzat, ca și atunci când ne-am despărțit, orice invitație la vreo emisiune în care să vorbim despre asta și nu am făcut niciun fel de discuție publică pe această temă.„, a scris Oana Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: