Redactia.ro
Home » Monden » Nane, despre operația pe creier suferită în urmă cu 7 luni. De ce a ales să facă intervenția în Germania

Nane, despre operația pe creier suferită în urmă cu 7 luni. De ce a ales să facă intervenția în Germania

GALERIE FOTO (5) Nane, despre operația pe creier suferită în urmă cu 7 luni.

Nane, despre operația pe creier suferită în urmă cu 7 luni. Celebrul rapper a trecut prin momente dificile în urmă cu câteva luni. Nane a fost diagnosticat cu o tumoră cerebrală, motiv pentru care a trebuit să se opereze de urgență. De ce a ales cântărețul să se opereze în Germania?

Nane, despre operația pe creier suferită în urmă cu 7 luni. De ce a ales să facă intervenția în Germania

Nane este unul dintre cei mai apreciați rapperi din România. Artistul a trecut prin momente cumplite în urmă cu câteva luni, după ce a fost diagnosticat cu o tumoră pe creier. După ce a fost implicat în mai multe discuții pe internet, Nane a făcut un LIVE pe Youtube unde a explicat cum a avut loc operația și de ce a ales să se retragă o perioadă. Artistul s-a operat în Germania, iar intervenția a fost una foarte grea. Mulți s-au întrebat de ce Nane nu a ales să se opereze în România, astfel că artistul a decis să lămurească situația.

Conform acesteia, medicii români l-au sfătuit să meargă în Germania să se opereze, având în vedere că era vorba despre o intervenție riscantă, riscând să rămână cu jumătate de față paralizată. Nane a decis să plece în Germania, acolo unde operatia a fost un real succes. Cântărețul și-a revenit repede. „Nu știu dacă asta s-ar fi întâmplat, sincer, să-mi paralizeze jumătate din față. Cert e că dacă mă operam în București, se putea întâmpla asta. Cumva era un nerv foarte aproape facial. Nu s-a întâmplat asta’, a explicat cântărețul pe canalul de Youtube HappyFish. Rapperul și-a anunțat fanii că se va retrage pentru o perioadă de pe rețelele de socializare, mărturisind că are o tăietură uriașă în cap.

Cum a aflat Nane că are tumoară pe creier

Artistul a povestit că în urma unui RMN a aflat că are o tumoare pe creier, iar medicii români au decis ca artistul să se opereze în Germania. Ulterior a aflat că tumoarea era benignă, dar intervenția a fost complicată. „Hai să vă zic de ce am ditamai tăietura. Am descoperit, în urma unui RMN o tumoare în cap, în urma căreia a trebuit să merg în Germania. A trebuit să aflu dacă e benignă sau malignă. S-a dovedit că a mea a fost benignă, dar am avut o operație foarte complicată. A durat jumătate de an să mă recuperez complet”, spunea el pe Instagram.

De-a lungul timpului, Nane a fost criticat de internauți, dar și de persoane cu care a colaborat, dar acesta nu se lasă afectat de gurile rele. Nane, pe numele său real Ștefan Avram s-a născut în orașul Orșova, având și unele probleme cu legea. Până în prezent, cântărețul a colaborat cu artiști talentați de la noi în țară, precum Delia, Doddy, Killa Fonic, Karmen, Alina Eremia și mulți alții.

Nane a fost atras de rap-ul underground și a pus accentul pe problemele cotidiene. „Muzica mea este pentru oamenii simpli, exact ca mine. Nici nu voiam s-ajungă în alta parte. Când treci la un alt nivel în carieră, când faci alte numere și ajungi mai cunoscut se schimbă și experiența personală de viață. Încep să am din ce în ce mai multe chestii diferite despre care pot să cânt. Vreau să fac muzică pentru fiecare etapă a vieții mele“, a spus Nane.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: