Redactia.ro
Home » Monden » Natașa Raab, cunoscută de mulți drept Coana Chiva din reclame, dezvăluiri dureroase. „Trăiesc un coșmar de doi ani”

Natașa Raab, cunoscută de mulți drept Coana Chiva din reclame, dezvăluiri dureroase. „Trăiesc un coșmar de doi ani”

Natașa Raab în vârstă de 67 ani, este una dintre cele mai talentate actrițe pe care România le are, cu toate astea din cauza problemelor de sănătate pe care le are îi este aproape imposibil să se mai întoarcă pe scenă. O vezi zilnic cu zâmbetul pe buze la televizor, dar puțini știu drama pe care o trăiește.

Și-a pierdut soțul în urmă cu doi ani, iar acum și fratele ei a plecat spre cer

Din nefericire pentru frumoasa Natașa Raab, necazurile au curs șiroi în viața ei. Cu toate că este talentată și o femeie absolut superbă, norocul nu i-a prea surâs și când vine vorba de sănătate. Natașa Raab a suferit de cancer ovarian, iar mai nou suferă de o boala autoimuna care i-a afectat grav vorbirea și memoria, drept pentru care nu prea mai este solicitată pentru roluri sau reclame. Pe lângă faptul că este bolnava și îi este greu să își mai desfășoare meseria de artist, după moartea soțului, alt eveniment tragic s-a năpustit asupra ei și anume moartea fratelui ei.

Mi-a murit soțul, acum doi ani, a avut cancer la vezică, s-a stins foarte repede. M-a lăsat singură, este foarte grea viața fără el, sunt foarte tristă. De la tristețe și șocul pierderii omului drag mi s-a declașat o boală autoimună, din cauza căreia vorbesc cu mare greutate.”, a declarat Natașa Sab într-un interviu.

Din nefericire pentru frumoasa Natașa Raab, necazurile au curs șiroi în viața ei. Pe lângă faptul că este bolnava și îi este greu să își mai desfășoare meseria de artist, după moartea soțului, alt eveniment tragic s-a năpustit asupra ei și anume moartea fratelui ei.

Pe 20 decembrie 2020 a murit și fratele meu, avea doar 54 de ani, dragul de el, s-a stins din viață, mă doare sufletul, am încercat să facem tot posibilul să-l vindecăm, dar a avut cancer, avea tumoră la pancreas, nu s-a mai putut face nimic”, a marturisit Natașa Raab.

Natașa Raab speră să mai apară în reclame

Natașa Raab a marturisit că îi este destul de greu la această vreme să obțină venituri pentru a duce un trai fără griji. Ea a mai spus că o mare parte din banii pe care îi are îi cheltuie pe tratamente costisitoare. Îndrăgita artistă s-a retras la casa din Craiova după decesul preaiubitului ei soț, medicul Val Guțul cu care a împățit 38 ani.

Ultima oară am filmat vara trecută, pentru firma de lactate. Aștept și anul acesta, dar nu cred că mă vor mai căuta. Sunt la Craiova, mă bucur că tratamentul pentru boala mea este bun, vorbesc mai bine”, a declarat Natașa cu durere în suflet, conform impact.ro.

Multe persoane au supranumit-o una dintre cele mai frumoase femei din Romania, în perioada 1979-1988 fiind unul dintre cele mai deosebite fotomodele din țară.După actrița a urmat crusurile IATC, la clasa profesorului Mircea Albulescu. Natașa a intrat în ultimii ani în casele tuturor sub numele de „Coana Chiva”, fiind imaginea unui cunoscut brand de lactate. Natașa a obținut rolul Coanei Chiva în urma unui casting la care au participat peste 1000 de persoane.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: