Redactia.ro
Home » Horoscop » Nativii care au o primăvară regretabilă. Mercur retrogradează în zodia lor

Nativii care au o primăvară regretabilă. Mercur retrogradează în zodia lor

Nativii care au o primăvară regretabilă. Mercur retrogradează în zodia lor

Nativii care au o primăvară regretabilă în acest an. Mercur retrogradează în zodia lor. Iată cum o să se manifeste.

Nativii care au o primăvară regretabilă. Mercur retrogradează în zodia lor

A doua perioadă în care Mercur va fi retrograd este cuprinsă între 21 aprilie și 15 mai 2023, când va retrograda în zodia Taur. Din cauza acestui fenoment astrologic, pentru mulți dintre acești nativi se anunță schimbări majore, care pot fi bune sau rele, în funcție de situație. Să nu uităm că Taurul evită și urăște schimbările.

Totuși, Taurii trebuie să știe că îi așteaptă o perioadă dificilă, în care nu trebuie să se ocupe de lucruri noi și nici să pornească afaceri sau proiecte, căci toate vor fi sortite eșecului, a relatat Adevărul.

E posibil ca multă lume să se simtă iritată în preajma Taurilor, cât este Mercur retrograd.

De asemenea, Taurii s-ar putea simți leneși și s-ar putea să își vadă planurile perturbate. Comunicarea ar putea fi problematică, de asemenea, iar Taurii ar putea să nu mai își atingă scopurile. Retrogradarea lui Mercur nu va face decât ca zodia Taur să fie mult mai dificilă decât era până atunci, conform Adevarul.

Două zodii care te storc de energie. Zodia Taur e și ea inclusă

Iată două zodii despre care unii specialiști susțin că te storc de energie. Trebuie să le ții la distanță, dar nu să le excluzi complet din viața ta, evident.

Fiecare semn zodiacal are punctele lui pozitive și punctele negative. Există, însă, niște zodii care pot fi considerate adevărați vampiri energetici. Interacțiunile cu ele pot fi solicitante pentru unii dintre noi, iar prezența lor, pe un timp îndelungat, creează o stare de disconfort.

Sunt câteva zodii care nu ne fac bine dacă stăm în preajma lor, printre care Gemeni, Pești și Berbeci, însă două dintre ele ne storc efectiv de energie: Taurii și Vărsătorii.

Taurii, „vampirii neputinței”

Pentru că vampirii energetici pot fi de mai multe feluri, nativii Taur fac parte din categoria „vampirii neputinței”, potrivit Click.ro. Îi poți recunoaște pentru că sunt cei care se plâng constant, spun că nu reușesc să realizeze nimic, dar nici nu schimbă nimic în viața lor, iar orice discuție va fi doar despre ei și atât, ceilalți oameni din jur nu există sau orice altceva nu pare să conteze.

Despre Vărsători, puteți citi în acest material Redacția.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: