Redactia.ro
Home » Monden » Nelson Mondialu aruncă bomba în famlia Clejanilor! ”Viorica l-a înșelat pe Ioniță cu un toboșar”

Nelson Mondialu aruncă bomba în famlia Clejanilor! ”Viorica l-a înșelat pe Ioniță cu un toboșar”

Nelson Mondialu aruncă bomba în famlia Clejanilor! ”Viorica l-a înșelat pe Ioniță cu un toboșar”

Viorica și Ioniță de la Clejani sau gândit la divorț! Nelson Mondialu a făcut dezvăluiri bombă despre relația de cuplu a celor doi interpreți. Iată ce se întâmplă în familia Clejanilor!

Nelson Mondialu aruncă bomba în famlia Clejanilor! ”Viorica l-a înșelat pe Ioniță cu un toboșar”

Viorica și Ioniță de la Clejani formează un cuplu de mai bine de trei decenii, însă nu totul a fost atât de roz cum pare la televizor. Se pare că aceștia au fost la un pas de divorț în urmă cu patru ani. Nelson Mondialu a făcut mai multe declarații șocante despre relația Clejanilor.

Celebrii cântăreți din Clejani sunt căsătoriți de 26 de ani și au împreună doi copii, pe Fulgy și pe Margherita. Deși au avut parte de bani cât au vrut, se pare că nu i-a ajutat mai deloc, căci aceștia s-au confruntat cu diferite probleme, atât în relația de iubire, cât și cea familială, cu cei doi copii. Cu toate acestea, cei doi au rămas împreună pentru că și-au dorit o familie unită și perfectă!

Viorica și Ioniță de la Clejani ar fi fost aproape de separarea definitivă în urmă cu aproape patru ani, după ce artista ar fi călcat “strâmb”. La momentul respectiv, în familie lucrurile ar fi fost foarte tensionate, celebrul lăutar fiind la un pas să divorțeze de cea care i-a dăruit, de-a lungul căsătoriei, o fată și un băiat. Dezvăluirile au fost făcute de Simone Nelson Pop, alias Nelson Mondialu’, un personaj care susține că ar ști secrete despre multe personaje cu greutate din România. Potrivit acestuia, Viorica l-ar fi înșelat pe Ioniță cu un membru important de la “Zece Prăjini”, o fanfară care s-a remarcat prin muzica cu tonalități balcanice, stilul lor fiind asociat cu cel al lui Goran Bregovic.

“Acum trei sau patru ani, Ioniță și Viorica au fost la un pas să se despartă. A fost mare scandal. Viorica l-a înșelat cu toboșarul de la «10 Prăjini». Vă spun din sursă sigură, eu nu mă joc cu vorbele. A dat toboșarul în ea cum dă surdu-n clopot. Toată lumea de la București cunoaște situația. Dar, asta este, ce dracu’ tot o ascundem? Dă-o în supărare de treabă!”, a declarat Nelson Mondialu’ pentru cancan.ro.

Viorica și Ioniță de la Clejani și-au sărbătorit “Nunta de Argint”

Viorica și Ioniță de la Clejani au sărbătorit “Nunta de argint” anul trecut, ocazie cu care cunoscuta cântăreața a povestit cum a fost cerută în căsătorie de actualul partener de viață, care este cu trei ani mare decât ea.

“Îl știam pe Ioniță de mult, îl vedeam pe stradă, dar nu aveam curaj să vorbesc cu el. Era matur și frumos, nu avea el ochi pentru mine. Mătușa mea ne-a făcut cunoștință, mi-a spus că e băiat bun, de familie. Ne-am văzut, ne-am plăcut și de atunci am rămas împreună. M-a cerut în căsătorie în trei secunde. Stăteam la umbra unui salcâm și mi-a zis: «Dacă nu te măriți cu mine, mă însor cu alta! Ai 10 minute să te gândești». De aici, vă daţi seama ce am făcut”, a povestit, în urmă cu ceva timp, Viorica de la Clejani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: