Redactia.ro
Home » Monden » Nepotul lui Tudor Gheorghe, îndurerat de moartea bunicii sale: ”Ce mă fac eu fără ea?”

Nepotul lui Tudor Gheorghe, îndurerat de moartea bunicii sale: ”Ce mă fac eu fără ea?”

Nepotul lui Tudor Gheorghe, îndurerat de moartea bunicii sale. Rapsodul Tudor Gheorghe și-a condus pe ultimul drum, miercuri soția, actrița Georgeta Luchian Tudor. Având în vedere condițiile actuale, din cauza pandemiei au participat la înmormântare un număr restrâns de persoane, printre care și nepotul ei. Micuțul a vărsat lacrimi amare.

Nepotul lui Tudor Gheorghe, îndurerat de moartea bunicii sale

Nepotul lui Tudor Gheorghe, îndurerat de moartea bunicii sale. Momente grele pentru cunoscutul artist Tudor Gheorghe. Miercuri, și-a înmormântat soția, actrița Georgeta Luchian Tudor, care a fost strigată de durere, de către nepotul ei. Nu doar acesta era afectat, cât și cunoscutul rapsod, dar și fiul ei.

“Tudor Gheorghe şi fiul lor erau extrem de afectaţi. Ne-au mulţumit pentru prezenţa şi solidaritatea noastră doar din priviri, fiindcă oricum cuvintele nu mai aveau vreun sens în acele momente”, a declarat, pentru playtech.ro, Nicolae Boangiu, secretarul literar al Teatrului Naţional “Marin Sorescu” din Craiova.

Nicolae Boangiu a mărturisit că nepotul actriței, în vârstă de șapte ani, era extrem de ataşat de bunica sa:

“Pe toată durata ceremoniei funerare copilul acela şi-a plâns bunica, în felul unic al celor care, în modul cel mai inocent cu putință, pun întrebări ce nu pot primi răspunsuri. < Unde a plecat bunica mea? >. < Ce mă fac eu fără ea? >”, au sunat aproape neîncetat întrebările micuţului.

Micuţul Tudor Gheorghe Constantin a fost crescut de bunica sa cu dragostea unei mame.

De ce a murit actriţa Georgeta Luchian Tudor

Nu se cunoaște cu exactitate cauza decesului actriței, care s-a stins la 86 de ani. Sunt voci care spun că din cauza coronavirusului, dar familia nu a confirmat informația. De altfel, decesul a survenit după o perioadă lungă de spitalizare.

Tudor Gheorghe și Georgeta Luchian Tudor

Tudor Gheorghe şi soţia au fost împreună 55 de ani. S-au cunoscut în anul 1966, anul primei lor întâlniri în colectivul de actori al Naţionalului craiovean. Căsătoria lor a venit un pic mai târziu și chiar au apucat să joace o piesă împreună, singura de altfel, anume, “Micul Infern”, de Mircea Ştefănescu, în anul 1987.

Georgeta Luchian Tudor, care era mai mare cu 11 ani decât soţul ei, s-a retras din actorie în anul 2005, după ce a ieșit la pensie.

“Le spunea tuturor că e o meserie nobilă, care descoperă omul, care-l pune în valoare. În cele din urmă a ales totuşi actoria. Pe de altă parte, a fost o femeie extraordinară, care punea mereu pe primul plan cinstea. Nu mai sunt mulţi azi prin teatru ca ea, care spunea că pe om îl poţi recunoaşte cu uşurinţă după cinstea sa!”, a mai precizat, pentru playtech.ro, acelaşi Nicolae Boangiu.

Actriţa Georgeta Luchian Tudor a fost înmormântată, miercuri, la Podari, o comună doljeană, aflată la 11 kilometri de Craiova, lângă socrul ei, Ilie Tudor. Acesta este fost deţinut politic pentru simpatiile sale legionare din perioada interbelică.

Și Teatru Național Marin Sorescu și-a exprimat regretul față de decesul actriței.

”Teatrul Naţional Marin Sorescu anunţă cu tristeţe plecarea la cele veşnice a actriţei Georgeta Luchian Tudor, una dintre actriţele emblematice ale unei instituţii pe care a slujit-o cu un talent ieşit din comun, şi este alături în aceste momente de soţul ei, artistul Tudor Gheorghe, se arată într-un comunicat al teatrului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: