Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Niciodată prea târziu să-ți împlinești visurile! O femeia a îmbrăcat rochia de mireasă la 94 de ani

Niciodată prea târziu să-ți împlinești visurile! O femeia a îmbrăcat rochia de mireasă la 94 de ani

Niciodată prea târziu să-ți împlinești visurile! O femeia a îmbrăcat rochia de mireasă la 94 de ani

O femeie în vârstă de 94 de ani a demonstrat că nu e niciodată prea târziu să-ți împlinești visurile. Aceasta a îmbrăcat rochia de mireasă la abia acum!

Niciodată prea târziu să-ți împlinești visurile! O femeia a îmbrăcat rochia de mireasă la 94 de ani

Martha Tucker, în vârstă de 94 de ani, a devenit cunoscută după ce nepoata sa a postat pe rețelele de socializare poze de la nunta acesteia. Femeia a demonstrat că nu contează vârsta pe care o ai pentru a face exact ceea ce îți dorești.

Martha a muncit 57 de ani ca agent electoral, asigurându-se că voturile cetățenilor de culoare erau luate în considerare în America. În 1952, atunci când s-a căsătorit, femeile afro-americane nu aveau voie în magazinele care vindeau rochii de mirese. Însă după aproape 70 de ani de la acel moment, femeia i-a mărturisit nepoatei sale, Angela Strozier, că ar fi vrut mereu să încerce o astfel de rochie.

Nepoata sa n-a stat pe gânduri prea mult și a organizat totul pentru a o face fericită pe bunica ei. ”Mi-am spus că este ușor, pot face să se întâmple asta. Bunica noastră a sacrificat atât de mult pentru noi”, a declarat femeia, precizând că îndeplinirea dorinței exprimate de Martha i-a adus o satisfacție de neprețuit.

Bunica și-a îndeplinit cea mai mare dorință

Pentru a-și îndeplini dorința, Martha a trebuit să meargă alături de nepoata sa la magazinul de rochii de mirese David’s Bridal, în Hoover. Pozele din timpul vizitei au fost publicate pe pagina de Facebook și au devenit virale, fiind distribuite de zeci de mii de ori.

Fotografiile o înfățișează pe femeia de 94 de ani cu rochia de mireasă completă și tiara perlată în vârful coafurii sale afro. Într-una din fotografii, bunica probează o jartieră, lăsând să i se vadă glezna.

”Nici nu pot să-ți spun cât de special a fost. Foarte! Am așteptat mult timp doar să probez una (dintre rochiile de mireasă)”, a declarat Martha Tucker pentru presa locală.

Femeia s-a născut în 1927 în Alexander City, s-a mutat în Birmingham la vârsta de 15 ani, absolvind liceul în anul 1948. S-a căsătorit la 25 de ani cu iubirea vieții sale, Lehman Tucker Sr. La nunta sa din 1952, când restricțiile pentru afro-americani încă erau în vigoare, ea a purtat o rochie albastră. Acum, că una dintre neîmplinirile din trecut a fost ștearsă de pe lista dorințelor, Martha Tucker mai vrea să viziteze Hawai și orașul sfânt, Ierusalim.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: