Redactia.ro
Home » Monden » Nick Rădoi și Mădălina Apostol s-au căsătorit în secret! Vestea a fost confirmată de Mădălina

Nick Rădoi și Mădălina Apostol s-au căsătorit în secret! Vestea a fost confirmată de Mădălina

GALERIE FOTO (2)

Nick Rădoi și Mădălina Apostol s-au căsătorit în secret! Vestea a fost o surpriză, dat fiind faptul că se zvonea că ce doi s-ar fi despărțit. 

Nick Rădoi și Mădălina Apostol s-au căsătorit în secret

Nick Rădoi și Mădălina Apostol au o relație de mai bine de șase ani în care au trăit o frumoasă poveste de dragoste, din care, însă, nu au lipsit dramele. Despre cei doi s-a zvonit constant că s-au despărțit, și asta s-a întâmplat și de curând, când nimeni nu credea că va mai avea loc vreo nuntă.

Nick Rădoi și Mădălina Apostol s-au căsătorit în secret! Acum însă, surpriza cea mai mare a fost atunci când chiar Madălina Apostol a dezvăluit că cei doi s-au căsătorit în secret și că, în ciuda zvonurilor despre ei, sunt încă împreună și se iubesc mai mult ca niciodată, scrie cancan.ro.

Recent, Mădălina Apostol a postat un mesaj de ziua de naștere a lui Nick Rădoi care a șocat pe toată lumea. Modul ei de a-i trimite urarea a uimit pe toată lumea și a creat un amalgam de întrebări. Aceasta a scris pe contul ei de Facebook mesajul: ”La mulți ani, soțul meu”. 

”De câteva zile tot încerc să ignor răutatea unor persoane, care, spre surprinderea mea, judecă și pun pe rug un om pe care personal nu l-au cunoscut niciodată… Pentru câțiva bani, ești vândut ca la piață și tot noi ne mirăm de ce România este o țară din care vrem să fugim… Revenind la acest om judecat și jignit de către persoane care au familii, copii, școli înalte etc., îmi dau seama că nu trebuie să ripostez. Ba din contrã! Sunt încărcați de foarte multe frustrări și complexe, neajunsuri și invidie. Nu are rost să-mi descriu soțul aici, să spun ce om extraordinar este și să neg tot ceea ce se vorbește despre el pentru că este de ajuns să știu doar eu”, a scris Mădălina Apostol pe Facebook.

Adriana Bahmuțeanu l-a atacat pe Nick Rădoi

Recent, Nick Rădoi a fost implicat în scandalul dintre Ilie Năstase și Ioana, iar după declarațiile care au circulat în mediul online, Adriana Bahmuțeanu a vrut să-și dea cu părerea despre situație. Fosta soție a lui Prigoană l-a făcut pe milionar un „moșneag frustrat care suferă de dependență sexuală”.

”Este un prădător sexual, un moșneag care crede că are succes la femei tinere. Bietele femei sunt niște amețite muritoare de foame care se duc în America după bani. Rădoi este un frustrat, un prădător sexual care se laudă cu cuceririle lui din showbiz. Femeia asta, Ioana, a avut și ea o ceartă domestică cu barba-su și apare fostul iubit Nick Rădoi, un moșneag frustrat care suferă de dependență sexuală care duce spre patologie, să-și dea cu părerea”, a declarat Adriana Bahmuțeanu în emisiunea lui Dan Capatos.

Nick Rădoi și Mădălina Apostol s-au căsătorit în secret! Răspunsul lui Nick Rădoi la declarațiile Adrianei Bahmuțeanu nu au întârziat să apară, astfel că acesta s-a declarat surprins de afirmațiile fostei soții a lui Prigoană.

”Sunt foarte surprins că Adriana a făcut afirmații de genul acesta. În primul rând trebuie să fi tu un exemplu ca să faci așa afirmații. Între mine și Ioana sunt doar 13 ani diferență! Ioana are 45 de ani. Adriana nu este persoana care ar fi trebuit să vorbească și ar fi trebuit să se uite întâi la ea! Nu este un exemplu bun ca să poată vorbi despre alții!”, a fost replica lui Nick Rădoi, pentru click.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: