Redactia.ro
Home » Monden » Nico este îndoliată după ce tatăl ei a trecut în neființă. „Era tânăr, 69 de ani”

Nico este îndoliată după ce tatăl ei a trecut în neființă. „Era tânăr, 69 de ani”

Talentata Nico trece prin clipe de coșmar de câteva săptămâni, după ce unul dintre cei mai importanți oameni din viața ei a trecut în neființă. Artista este încă în șoc după moartea tatălui ei vitreg, care i-a fost alături mamei ei timp de 30 de ani.

Nico traversează o perioadă grea

Nico nu reușește să se obișnuiască cu gândul că tatăl ei vitreg nu mai este printre noi. Artista a vorbit despre acest subiect cu ochii aproape în lacrimi. Artista a mărturisit că deși nu era tatăl ei natural, aceasta l-a simtit exact ca și cum ar fi fost. Ea regretă că a murit așa tânăr, bărbatul având doar 69 de ani. Cauza dedesului a fost pierdea luptei cu o boală de care suferea de câțiva ani.

Nico a mărturisit că cea mai afectată este mama ei, deoarece femeia a trăit 30 de ani o frumoasă poveste de dragoste alături de el. Artista a mai spus că mere își aduce aminte de el atunci când trece prin fața fostului loc de muncă al tatălui ei vitreg. Nico a spus că l-a iubit nespus pe bărbat fiindcă acesta a iubit-o nespus de mult la rândul lui pe mama artistei.

Era tânăr, 69 de ani, probleme vechi, dar nu s-a știut de ele. Simt nevoia să stau lângă mama pentru că a rămas singură. Eu întotdeauna l-am ajutat am fost foarte aproape de el, mama îi simte cel mai mult lipsa pentru că erau nedespărțiti de 30 de ani. Mereu îmi aduc aminte de el, când trec pe lângă locul pe unde lucra el. Nu pot să spun că a fost ca un tată, niciodată n-are cum să înlocuiască, dar l-am iubit. L-am iubit pentru că a iubit-o pe mama în primul rând, a ținut-o ca în palmă.„, au fost declarațiile lui Nico.

Cine este Nico?

Nicoleta Matei, cunoscută sub numele ei de scenă Nico, este o cântăreață română și o personalitate TV.Nico are 51 de ani și este din Ploiești. Artista a colaborat cu mai mulți artiști români de hip hop, precum Morometzii, B.U.G. Mafia, Cabron, Puya, Blat Jargon sau Codu Penal. Nico este considerată una dintre cele mai bune voci românești vreodată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: