Redactia.ro
Home » Monden » Nicolae al României, primele imagini cu fiul său, Mihai. Fostul Principe a devenit tată pentru a doua oară

Nicolae al României, primele imagini cu fiul său, Mihai. Fostul Principe a devenit tată pentru a doua oară

GALERIE FOTO (4) Nicolae al României, primele imagini cu fiul său, Mihai.

Nicolae al României, primele imagini cu fiul său, Mihai. În urmă cu câteva zile, Nicolae al României a anunțat că a venit pe lume fiul său. Mihai. Marți, Fostul Principe a postat primele imagini cu mezinul familiei.

Nicolae al României, primele imagini cu fiul său, Mihai. Fostul Principe a devenit tată pentru a doua oară

Nicolae al României a devenit tată pentru a doua oară. În dimineața zilei de vineri, 15 aprilie, soția sa, Alina Binder a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Mezinul familiei poartă numele străbunicului său, Regele Mihai I. Fostul Principe a împărtășit marea veste cu internauții din mediul online. „Cu recunoştinţă profundă pentru darul Proniei Divine şi cu o nemărginită bucurie, vă împărtăşesc vestea naşterii fiului meu Mihai pe 15 aprilie, la ora 02:05. Strănepotul Regelui Mihai a venit pe lume la Spitalul Polizu din Bucureşti. Soţia mea şi fiul nostru sunt în stare de sănătate perfectă.Mihai s-a născut în preajma Învierii Mântuitorului şi a unei zile istorice, de mari emoţii pentru bunicul meu, Regele Mihai şi deopotrivă pentru poporul român: Reîntoarcerea în România de Sfintele Paşti, acum 30 de ani, după 45 de ani de exil. Mulţumim cu recunoştinţă tuturor românilor care ne sunt alături cu dragostea şi entuziasmul lor”, a scris Nicolae al României.

La câteva zile după nașterea lui Mihai, nepotul Regelui Mihai a postat primele imagini cu micuțul unei publicații franceze. Nicolae al României și soția sa, Alina Binder, au preferat să ofere în exclusivitate imagini din viața lor de familie unei reviste din Franța. Este vorba despre „Histoires Royales”, o publicație care prezintă viața membrilor familiilor regale din întreaga lume. Cuplul a prezentat trei imagini în care apare alături de ambii copii, fiica lor de un an și jumătate, Maria Alexandra, și mezinul familiei, Mihai.

Pentru acest tablou minunat, Alina Maria și fetița sa au îmbrăcat un port popular românesc, în timp ce micuțul se odihnea înfășat într-o pânză bordată cu broderie realizată manual. Articolul a fost publicat la doar cinci zile de la venirea pe lume a strănepotului Regelui Mihai, care îi va duce numele mai departe. În articolul celor de la „Histoires Royales” se arată că Mihai de România Medforth-Mills s-a născut pe 15 aprilie 2022 la Spitalul Polizu din București, chiar în Vinerea Mare de dinaintea Paștelui Catolic. De asemenea, este menționat faptul că Alina Maria și fostul Principe Nicolae s-au căsătorit civil în octombrie 2017 la Cornouaailles, cu două lunin înainte de decesul Regelui Mihai la Auboinne, în Elveția.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: