Redactia.ro
Home » Monden » Nicole Cherry se confruntă cu probleme de sănătate. Vedeta și-a pierdut vocea

Nicole Cherry se confruntă cu probleme de sănătate. Vedeta și-a pierdut vocea

GALERIE FOTO (2) Nicole Cherry se confruntă cu probleme de sănătate.

Nicole Cherry se confruntă cu probleme de sănătate. Viitoarea mămică are mari probleme cu vocea, fiind răgușită de foarte mult timp. Vedeta le-a spus fanilor că este îngrijorată pentru că nu știe ce să mai facă. Nicole Cherry a spus într-un InstaStory ce s-a întâmplat, de fapt.

Nicole Cherry se confruntă cu probleme de sănătate. Vedeta și-a pierdut vocea

Nicole Cherry se confruntă cu probleme de sănătate. Peste câteva luni, Nicole Cherry va deveni pentru prima oară mamă. Vedeta va aduce pe lume o fetiță, iar fanii săi abia așteaptă fericitul moment. Deși ar trebui să fie cea mai frumoasă perioadă din viața sa, artista se confruntă cu probleme de sănătate. Mai exact, Nicole are probleme seriose cu vocea. Nicole le-a povestit susținătorilor săi cum evolueză vindecarea acestei probleme. Artista a postat un InstaStory în care mărturisrea că afecțiunea nu i-a trecut sub nicio formă după ce a crezut că s-a vindecat.

Viitoarea mămică le-a povestit fanilor că este răgușită de ceva timp și i-a ținut la curent în fiecare zi pe urmăritorii ei privind starea sa de sănătate. Nicole a mers la un medic specialist pentru a-i adminsitra un tratament, dar vedeta l-a întrerupt, căci a avut impresia că afecțiunea deja s-a vindecat. „Vocea mea nu și-a revenit, dacă vă vine să credeți. Eu n-am fost atâta timp răgușită în viața mea. Bine, ce-i drept, nici nu m-am ținut calumea de tratamentul acela. Mi s-a părut că mi-a trecut, iar m-a luat”, a spus Nicole Cherry pe InstaStory.

Nicole Cherry, probleme de sanatate

Cum au reacționat părinții lui Nicole Cherry când au aflat că fiica lor este gravidă

În urmă cu câteva zile, Nicole Cherry a spus cum au reacționat părinții ei când au aflat că este însărcinată. Tânăra de 22 de ani va deveni mămica în doar câteva luni și va aduce pe lume o fetiță. Artista are o relație specială cu părinții săi, iar în momentul în care au aflat adevărul au fost emoționați. „Părinții mei s-au bucurat foarte mult! Am cei mai fantastici părinți, care sunt alături de mine si mă susțin necondiționat”.

Tatăl cântăreței, George Ghinea, a spus că, deși va deveni bunic prea devreme, este fericit pentru că fiica lui va avea un copil. “Îmi doresc să devin bunic, este ceva normal, orice om își dorește acest lucru, însă nu este momentul acum pentru Nicole. Tot ce s-a spus despre ea, cum că ar fi gravidă, nu este adevărat, momentan”, a declarat George Ghinea, tată lui Nicole Cherry.

Referitor la căsătorie, Nicole Cherry a spus că nu are în plan prea curând, pentru că cel mai important lucru de care trebuie să se ocupe este sarcina. „Nu ne-am gândit încă la căsătorie. Focusul nostru este bebe, momentan”. Vedeta a anunțat pe contul său de socializare faptul că va deveni mamă peste doar câteva luni, postând un mesaj emoționant atât la adresa iubitului său, Florin. „Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati”, a fost mesajul vedetei publicat pe contul său de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: