Redactia.ro
Home » Monden » Nicoleta Nucă, dezvăluiri impresionante. Artista a mărturisit că s-a luptat cu depresia: „Te izolezi de familie, de oameni”

Nicoleta Nucă, dezvăluiri impresionante. Artista a mărturisit că s-a luptat cu depresia: „Te izolezi de familie, de oameni”

GALERIE FOTO (4) Nicoleta Nucă, dezvăluiri impresionante

Nicoleta Nucă, dezvăluiri impresionante. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar de-a lungul timpului melodiile sale au devenit hit-uri în țară. Nicoleta Nucă a vorbit recent despre despresia cu care s-a confruntat, dar și cum a reușit să depășească acest moment.

Nicoleta Nucă, dezvăluiri impresionante. Artista a mărturisit că s-a luptat cu depresia: „Te izolezi de familie, de oameni”

Nicoleta Nucă, dezvăluiri impresionante. În vârstă de 27 de ani, Nicoleta Nucă are o carieră muzicală impresionantă. Născută în Republica Moldova, artista s-a stabilit în România, fiind una dintre cele mai cunoscute cântărețe din țară. Cu toate astea, puțină lume știe că aceasta s-a confruntat în trecut cu depresia. Recent, Nicoleta a povestit că a trecut prin momente dificile în rmă cu câțiva ani.

Din fericire, artista a reușit să treacă peste asta cu ajutorul unui psihoterapeut. „Am trecut printr-o depresie, dar am reușit încet să trec peste acea parte. Am apelat la ajutorul unui psihoterapeut, pentru că de multe ori nu înțelegeam problema pe care o aveam. Însă este de ajutor să mai primești o părere exterioară sau să vezi lucrurile din exterior, cum le văd și alții. Începe totul de la starea de spirit, n-ai chef de nimic, nu te bucură absolut nimic în lumea asta, n-ai chef să faci activitățile pe care le faci în mod normal, te izolezi de familie, de oameni. Astea sunt primele semne”, a declarat Nicoleta Nucă la Antena Stars.

De asemenea, vedeta a mărturisit într-o sesiune de întrebări și răspunsuri că a apelat la ajutorul psihoterapiei atunci când s-a confruntat cu atacuri de panică și anxietate. „Să faci psihoterapie nu este o rușine. Este un act de curaj, dar, mai ales, de iubire față de sine, să-ți recunoști că ai nevoie de ajutor și să-l ceri.Terapia nu-ți oferă soluții la toate problemele tale ”pe tavă”, iar psihoterapeutul nu-ți zice ce alegeri să faci în viață, dar te ajută să te cunoști mai bine, să îți înveți punctele slabe și atuurile și să știi cum să le pui în practică în viața de zi cu zi, cum să faci față emoțiilor copleșitoare, atacurilor de panică, anxietății, etc.„, spunea Nicoleta.

Nicoleta Nucă a fost cerută în căsătorie în Istanbul

În vara acestui an, celebra artistă a avut parte de momente de neuitat. Aflată în vacanță alături de iubitul ei, Nicoleta a fost cerută în căsătorie. Vedeta a primit inelul mult așteptat de la Alex Ursache, cu care are o relație de patru ani. Artista a fost extrem de fericită și a vrut să împărtășească cu fanii din mediul online bucuria sa. “ Am zis da! Te iubesc, Alex Ursache”, a scris cântăreața pe contul ei de socializare.

Nicoleta Nucă și toboșarul Alex Ursache sunt împreună de câțiva ani. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere, iar între ei a fost dragoste la prima vedere. “Cred că acum trăiesc prima dragoste. Până acum doar credeam că iubesc. Am stat și am analizat. Cred că în relațiile anterioare a fost atașament, a fost atracție, a fost obișnuință, dar nu a fost iubire. Simt acum ceva ce nu am mai simțit niciodată. Deci, asta este dragostea!”,declara Nicoleta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: