Redactia.ro
Home » Monden » Niculina Stoica, criticată dur de internauți: „Ce îi pasă ei de omul ăla”

Niculina Stoica, criticată dur de internauți: „Ce îi pasă ei de omul ăla”

Niculina Stoica, criticată dur de internauți

Niculina Stoica, criticată dur de internauți. Interpretul de muzică populară s-a stins din viață în urmă cu mai bine de o lună, la vârsta de 61 de ani. Cântăreața a fost criticată de internauți că l-ar fi uitat prea repede pe maestrul muzicii populare.  Niculina Stoican a vorbit despre prietenia pe care o avea cu Petrică Mîțu Stoian.

Niculina Stoica, criticată dur de internauți: „Ce îi pasă ei de omul ăla”

Niculina Stoica, criticată dur de internauți Moarea interpretului de muzică populară a lăsat un gol imens în inimile românilor. Niculina Stoican și Petrică Mîțu Stoian aveau o relație de prietenie frumoasă, în ciuda zvonurilor care au existat pe baza relației lor. Artista a negat vehement că ar fi avut probleme cu artistu. Vedeta a fost una dintre cele mai implicate persoane în timpul funeraliilor organizate în memoria lui Petrică Mîțu Stoian.

Interpreta de muzică populară a fost criticată pe rețelele de socializare după ce a postat mai multe fotografii din timpul filmărilor pentru o ediție specială de sărbători. Internauții susțin că artiștii l-au uitat prea repede pe maestrul muzicii populare. „Felicitări pentru emisiune, dar tare repede l-ați uitat pe dragul nostru Petrică Mîțu Stoian”, „Lipsește un om, un singur om… Aș vrea să dedicați cumva acest Revelion lui, maestrului Petrică”, „Ce îi pasă ei de omul ăla, nici cu gașca lui nu mai colaborează, nu se vede?”, „Bună seara, foarte frumos, dar era și mai frumos dacă era și Petrică. Dumnezeu să îl odihnească în pace”, sunt câteva dintre reacțiile internauților.

De asemenea, o altă fană a spus că fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, Alin Gabriel ar fi trebuit adus pe scenă. „Felicitări pentru tot și succes la toți, dar să-l luați și pe Alin Gabriel Matei, că săracul Petrică Mîțu Stoian se va bucura de acolo din Cer dacă vede că îl luați și pe el în locul lui. Să nu-l uităm niciodată pe Petrică al nostru drag… nu îmi vine să cred că nici acum că nu mai este printre noi, vei rămâne în inimile noastre toată viața”, a mai transmis o fană a regretatului artist.

Niculina Stoican, despre relația de prietenie cu Petrică Mîțu Stoian

După moartea artistului, interpreta de muzică populară a fost acuzată de impresarul lui Petrică Mîțu Stoian că obișnuia să se poarte urât cu el. Invitată în cadrul unei emisiuni tv, Niculina Stoican a spus adevărul despre această situație. Aceasta a negat acuzațiile aduse de Doru Gușman.

Noi vorbeam foarte multe, dar lumea aceasta mar eși rea, tocmai ca să ne vedem de relația noastră. Noi știam tot, absolut tot și noi ne întâlneam și bârfeam, povesteam diverse lucruri, ne amuzam. Strângeam în jurul nostru acea lume fățarnică, zâmbeau și ne spuneau diverse lucruri. Prietena mea este Victorița Lăcătuș, eu și Petrică Mîțu am fost unul pentru celălalt stâlpii Mehedințiului în lume. Eu îl știam undeva, el mă știa pe mine undeva și restul nu conta. N-avea importanță.Noi am stat și am făcut de veghe la căpătâiul lui, am vorbit cu toții, am fost eu, fosta lui soție Carmen, familia de la Pitești, băiatul despre care spunea că e fiul său de suflet”, a povestit cântăreața de muzică populară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: