Redactia.ro
Home » Monden » Niculina Stoican nu a dus la capăt respectarea tradițiilor la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian. „Nu m-a mai dus mintea”

Niculina Stoican nu a dus la capăt respectarea tradițiilor la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian. „Nu m-a mai dus mintea”

GALERIE FOTO (2) Niculina Stoica nu a dus la capăt respectarea tradițiilor la înmormântarea lui Petrică Stoian

Niculina Stoican nu a dus la capăt respectarea tradițiilor la înmormântarea lui Petrică Stoian. Interpretul de muzică populară a fost condus pe ultimul drum, iar colega sa de breaslă, Niculina Stoican a fost cea care s-a ocupat de funeraliile artistului. Ce regret are cântăreață?

Niculina Stoican nu a dus la capăt respectarea tradițiilor la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian. „Nu m-a mai dus mintea”

Niculina Stoican nu a dus la capăt respectarea tradițiilor la înmormântarea lui Petrică Stoian. Interpretul de muzică populară s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani. Petrică Mîțu Stoian a lăsat multă durere în urma sa, iar familia și apropiații nu pot accepta faptul că acesta a murit. Deși în ultimele zile s-a scris că i-a făcut viața un calvar lui Petrică Mîțu Stoian, Niculina Stoican s-a ocupat îndeaproape de funeraliile artistului.

Vedeta a declarat că a făcut tot ce a știut ca tradițiile să fie respectate, dar nu a putut duce la bun sfârșit tot ceea ce avea în plan, motiv pentru care va avea mereu un regret. ”Totul a fost pus la punct secundă cu secundă. Fiecare om din Ansamblul Folcloric „Maria Tănase” a ştiut ce are de făcut. Încă de duminică dimineaţa, de când am pregătit foaierul de la poarta instituţiei cu flori şi pozele lui, cu „rămas bun, maestre”. Îi plăcea mult să i se spună maestre. Zâmbea aşa ironic… Fiecare moment a fost pregătit de noi toţi. Toată noaptea, cât a stat la Amsamblul Folcloric „Maria Tănase”, s-a făcut gardă lângă el. Nicio secundă nu a stat singur.n sufletul meu, mi-am dorit ca atât cât va sta la „Maria Tănase”, să aibă parte de regulile pe care noi le respectăm în Mehedinţi la o înmormântare. Am vrut dimineaţa să-i cântăm Zorile, dar nu m-am avut putere. Nu am găsit această putere şi nu le ştia nimeni ca la Mehedinţi. Ar fi trebuit să fie trei femei care să le cânte şi la asta nu m-am mai gândit. Nu m-a mai dus mintea. Nu m-am gândit, dar măcar am stat lângă el şi fiecare dintre noi a povestit şi şi-a amintit.Se spune în tradiţia populară să nu există moarte fără râs şi nuntă fără plâns. Am plâns şi am râs amintindu-ne de câte făceam cu el.”, a spus Niculina Stoican pentru Cancan.ro.

Niculina impreuna cu Petrica MITU Stoian si Constantin Enceanu

Ce relație au avut, de fapt, Niculina Stoican și Petrică Mîțu Stoian

Artista de muzică populară a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant după ce a aflat că artistul s-a stins din viață. „Tristețea n-o să-mi mai treacă niciodată!” au fost câteva dintre cuvintele din mesajul său emoționant. Postarea respectivă a stârnit numeroase controverse, având în vedere că în trecut, artista a fost acuzată că l-ar fi umilit pe Petrică Mîțu Stoian. Impresarul regreatului artist, susținea că acesta a decis să părăsească Ansamblul „Maria Tănase” din Craiova din cauza Niculinei Stoican. În ciuda conflictelor, artista și-a exprimat tristețea la aflarea pierderii colegului său de scenă. „Doare atât de tare că-mi vine să strig cât mă țin puterile și glasul pe care l-am împărțit cu TINE!” au fost cuvintele emoționante pe care artista le-a scris pe social media.

Interpreta de muzică populară a spus că nu ea a fost cea care l-a determinat pe interpret să se pensioneze și că nu au existat niciodată tensiuni între ei. Mai mult, aceasta i-ar fi spus să-și întrerupă activitatea muzicală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: