Redactia.ro
Home » Știri » Nicușor Dan, lovitură pentru Gabriela Firea. Primarul Capitalei l-a comparat cu Dragnea

Nicușor Dan, lovitură pentru Gabriela Firea. Primarul Capitalei l-a comparat cu Dragnea

Nicușor Dan

Nicușor Dan are 9% peste Gabriela Firea în cursa pentru Primăria Capitalei, potrivit unui sondaj INSCOP, comandat de PNL și dat publicității joi.

Candidatul sprijinit de PNL și USR ar obține 54,4% din voturi, iar actualul primar al Capitalei ar lua 45,6%. De asemenea, sondajul mai arată că procentul bucureștenilor care au indicat că vor veni la vot și au o opțiune este de 67,3% din eșantion.

56,1% au răspuns că direcția în care se îndreaptă capitala este una greșită și numai 40,3% au răspuns că lucrurile merg spre bine. Potrivit sondajului, printre cele mai mari probleme care îi afectează pe bucureșteni sunt aglomerația din trafic, poluarea, corupția din administrație, infracționalitatea și scandalurile, mizeria și lipsa parcărilor.

De asemenea, bucureștenii cred că primele probleme care ar trebui rezolvate sunt traficul rutier și proiectele de infrastructură, eliminarea corupției din primărie, reducerea poluării, îmbunătățirea sănătății publice (construirea unui spital mai mare) sau extinderea spațiilor verzi și a locurilor de joacă.

Firea l-a comparat cu Liviu Dragnea

Gabriela Firea a reacționat în urma apariției sondajului și a respins rezultatele lui. Primaul Capitalei îl compară pe Nicușor Dan cu Liviu Dragnea, declarând că ar trebuie să se aștepte ziua votului.

Nu mă bat cu nimeni în sondaje. Și Domnul Dragnea se laudă cu procente uriașe în sondaje cu 3 luni înainte de europarlamentare iar rezultatul a fost dezastruos. Așa și acum. Se laudă cu ce nu există în realitate. Cel mai corect sondaj se realizează în ziua votului.

Am convingerea că bucureștenii vor vota un om implicat, harnic, priceput, tenace. PNL/PDL au blocat toate proiectele benefice pentru oameni, din Capitală, prin majoritatea din Consiliul general. Investiții pe care eu le-am deblocat și finalizat”, a spus Gabriela Firea, citată de Digi24.

Sondajul de opinie a fost realizat de INSCOP Research la comanda Partidului Național Liberal, pe un eșantion de 1120 de persoane. Datele au fost culese în perioada 20 – 26 iunie 2020.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: