Redactia.ro
Home » Știri » Noi informații despre starea de sănătate a lui Nicu Covaci. Liderul trupei Phoenix a ajuns de urgență la spital: „I s-au făcut investigații și…”

Noi informații despre starea de sănătate a lui Nicu Covaci. Liderul trupei Phoenix a ajuns de urgență la spital: „I s-au făcut investigații și…”

Noi informații despre starea de sănătate a lui Nicu Covaci. Liderul trupei Phoenix a ajuns de urgență la spital: "I s-au făcut investigații și..."

Nicu Covaci a trecut prin clipe de groază, după ce artistul a ajuns de urgență la spital. Renumitul cântăreț și lider al trupei Phoenix a avut nevoie de îngrijri medicale, chiar înainte de un concert pe care ar fi trebuit să îl susțină într-un club din Arad. Medicii au făcut mai multe investigații și au pus și un diagnostic.

Nicu Covaci a ajuns de urgență la spital

Celebrul fondator al trupei Phoenix a avut parte de clipe de groaze, după ce a ajuns pe mâna medicilor. Nicu Covaci se afla la Arad, unde trebuia să susțină un concert, când a simțit că ceva nu este în regulă cu el. A participat la proiecția filmului despre formația sa, după care trebuia să și cânte.

A dat autografe, s-a distrat cu fanii săi, când a simțit că nu îi este bine. A acuzat stări de rău și a cerut organizatorilor să cheme un echipaj de salvare, ceea ce a fost o alegere genială. Artistul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, unde a beneficiat de îngrijri medicale. Surse din cadrul unității medicale au declarat că vedeta prezenta frisoane și semne de viroză.

Artistul a susținut concertul cu ambulanța la ușă

Potriviti aradon.ro, bărbatul ar fi fost răcit și ar fi primit tratament în acest sens. În urma investigațiilor, medicii au decis că este apt să urce pe scenă și, două ore mai târziu a primit permisiunea de a pleca la club. Nu a avut nevoie de internare, motiv pentru care a putut merge să își susțină concertul pe care îl așteptau o mulțime de fani ai trupei Phoenix.

„I-au făcut investigații și acum a plecat înapoi la concert”, au transmis persoane din cadrul unității din Arad, conform sursei menționate anterior.

Artistul a fost susținut de către întreaga echipă, dar și de public. În timpul concertului, vocalistul trupei, Costin Adam, l-a sunat pe Nicu Covaci și l-a încurajat, în timp ce spectatorii i-au strigat numele și i-au transmis un vibe pozitiv.

Pentru a se asigura că situația este sub control, o ambulanță a rămas afară, la ușa clubului, pentru orice eventualitate. În caz că artistul s-ar fi simțit rău din nou, specialiștii ar fi intervenit de urgență.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: