Redactia.ro
Home » Știri » Noi informații în cazul femeii ucisă și arsă pe un câmp din Giurgiu. Au fost găsite ultimele mesaje ale Sabinei

Noi informații în cazul femeii ucisă și arsă pe un câmp din Giurgiu. Au fost găsite ultimele mesaje ale Sabinei

GALERIE FOTO (2) Sabina, femeia ucisa si arsa din Ghimpati

Cazul femeii ucisă și arsă pe un câmp în apropiere de Giurgiu a șocat întreaga Românie. Trupul carbonizat al acesteia a fost găsit de un bărbat în urmă cu o săptămână, anunțând disperat autoritățile. Zile întregi, anchetatorii au încercat să afle despre cine este vorba, reușind să prezinte și un portret robot pe care l-au publicat, în speranța că cineva va recunoaște chipul femeii. În cele din urmă s-a aflat că este vorba despre Sabina, în vârstă de 32 de ani, mamă a unui copil de opt ani.

Noi informații despre cazul femeii ucisă și arsă pe un câmp din Giurgiu. Au fost găsite ultimele mesaje ale Sabinei

Crima din apropiere de Giurgiu a șocat întreaga Românie. Zile întregi, autoritățile au încercat să afle cine este femeia ucisă și arsă pe un câmp în Giurgiu. Într-un final s-a aflat că este vorba despre o femeie în vârstă de 32 de ani din Ilfov. Potrivit oamenilor legii, Sabina are o poveste de viață cutremurătoare, precum moartea ei.

Mihaela Sabina Mircea s-a îndrăgostit în urmă cu 8 ani de un interlop din Pantelimon cu care a rămas însărcinată. Din această cauză, familia sa a renegat-o, iar tatăl copilului ei a refuzat să recunoască copilul. Speriată și abandonată, Pentru a avea bani pentru băiatul ei, Sabina s-a angajat la un salon de masaj erotic, ca mai apoi să-și ofere serviciile și în particular, și se pare că acest lucru i-a dus moartea.

Povestea dramatică a Sabinei

După ce bărbatul cu care a rămas însărcinată a refuzat să-și recunoască copilul, părinții acestuia au decis să o primească la ei în casă. Se pare că după ce și-a găsit de munca, Sabina își lăsa copilul la bunicii lui, iar ultimele mesajele ale acesteia arată faptul că Mihaela se măritase și era dispusă să meargă să-și ia copilul. La sfârșitul lunii august, familia din Pantalimon a vorbit ultima oară cu Sabina. Socrii acesteia i-au scris pe Facebook, să vină să-și ia copilul, iar ea le-a promis că se va întoarce după el.

Sabina: Nu mai vin că m-am măritat.

Prietenă: Bun. Și cu băiatul cum rămâne?

Sabina: O să vin să îl iau.

Prietenă: Păi vino, Sabino. Că eu nu mai pot să stau cu el, că plec afară.

Sabina: O să vin să îl iau.

Prietenă: Păi când, Sabino? Am eu vreo obligație față de tine? Am stat și eu atâta timp cu el.

Ultimele mesaje ale Sabinei
Sabina
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: