Redactia.ro
Home » Știri » Noi măsuri anunțate de autorități. Restaurante și cluburi, închise în timpul stării de urgență

Noi măsuri anunțate de autorități. Restaurante și cluburi, închise în timpul stării de urgență

masuri luate marcel vela

Aseară, Raed Arafat și Marcel Vela, ministrul de interne, au susținut o conferință pentru a anunța noi măsuri prevăzute de starea de urgență. Cei doi au comunicat că restaurantele, cluburile și localurile în care se vinde mâncare și băuturi alcoolice vor fi închise. Se va permite, totuși, livrarea la client, drive-in-ul și room-service-ul.

Se închid restaurantale, cluburile și localurile cu mâncare

Autoritățile au decis să mai facă un pas extrem spre a combate răspândirea virusului COVID-19. S-a dispus închiderea tuturor restaurantelor și barurilor, pentru a împiedica răspândirea coronaviruslui. „Se suspendă activitatea de servire a alimentelor și băuturilor alcoolice și nealcoolice, activitate efectuată de restaurante, cafenele, hoteluri sau alte localuri publice.”.

Cu toata acestea, restaurantele mai pot funcționa sub formă de livrare la domiciliu. „Este permisă activitatea de servire a alimentelor, băuturilor alcoolice și non alcoolice care nu presupune rămânerea clienților în spațiile destinate acestui scop, precum cele de tip drive-in, room service sau cele de livrare la client!”, a mai precizat Ministrul de Interne, Marcel Vela.

Alte măsuri anunțate de autorități. Diaspora rugată să nu vină acasă

Marcel Vela a făcut apel către frații din diaspora să nu revină în această perioadă în țară. Deși au precizat că vor respecta dreptul fiecăruia de a se întoarce în țara sa, Marcel Vela a precizat că ar fi mai bine să n-o facă. „Dragi prieteni, fac acum, în această seară, un apel către frații din Diaspora: nu este bine să reveniți acum acasă. Veți intra direct în carantină sau izolare la domiciliu! Iar cei care fac declarații false, din păcate, vor avea dosar penal. Fac apel la înțelepciune și la maturitate.”, a precizat în timpul conferinței, Marcel Vela, conform Mediafax.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: