”Un lucru despre care oamenii mă tot întreabă anul acesta este coronavirusul. Am avut viziuni despre acest lucru. Rata infecțiilor va rămâne constantă după Anul Nou și or să scadă  chiar până în punctul în care pandemia poate fi ținută sub control până în primăvară. Dar, prezic că panica și restricțiile legate de acest virus vor continua până în 2022”, a declarat clarvăzătorul.

De asemenea, Nicolas Aujula susține că în anul 2021 un lider mondial important va fi asasinat. Viața politică va fi agitată și vor exista conflicte fără sfârșit.

”Am avut câteva viziuni destul de îngrozitoare, unul dintre liderii mondiali, un bărbat va fi asasinat”, a declarat acesta.

Urmează 12 luni tumultoase

Clarvăzătorul a explicat ce ne așteaptă în anul 2021, specificând că va fiun an tumultos, plin de valuri de imigranți și o tulburare politică fără sfârșit.

”Văd oameni care se mișcă spre  o viață mai bună, aproape ca un exod în masă. Nu vorbesc câteva sute – mă refer la mii”, a declarat clarvăzătorul.

Pe lângă previziunile politice pe care le are, însă sunt destul de vagi, se întâmplă și alte lucruri anul viitor. Nicolas Aujula  susține că multe lucruri bizare se vor întâmpla în viața mondenă.

”Primesc cuvintele Cruise și inimă. Poate că ar trenui să interpretez asta în sensul că va avea o problem cardiacă minoră. Ar putea fi vorba și de o exprimare metaforică, însemnând va trece printr-o despărțire sau așa ceva”, a declarat celebrul clarvăzător.

De asemenea, nici restul vedetelor nu au scăpat de previziunile lui Aujula, nici măcar Meghan Markle nu lipsește din “viziunile” lui.

”Văd dureri de inimă pentru Natalie Portman și Kim Kardashian. Cine știe, poate se va despărți de Kanye West? Am viziuni despre Meghan Markle care apare pe ecran într-un interviu și dezvăluie secrete despre familia regală”, a mărturisit acesta.