Redactia.ro
Home » Știri » Noul ministru al Sportului are planuri mărețe. Copiii ar trebui să înceapă în fiecare zi școala cu 45 de minute de mișcare și nutriție

Noul ministru al Sportului are planuri mărețe. Copiii ar trebui să înceapă în fiecare zi școala cu 45 de minute de mișcare și nutriție

Noul ministru al Sportului are planuri mărețe.

Noul ministru al Sportului are planuri mărețe. Carol Eduard Novak a fost desemnat noul ministru al Tineretului și Sportului. Acesta a vorbit în exclusivitate despre nevoile pe care copiii le au în școli, menționând că aceștia trebuie să înceapă fieacare zi de școală cu 45 de minute de mișcare și nutriție.

Noul ministru al Sportului are planuri mărețe. Copiii ar trebui să înceapă în fiecare zi școala cu 45 de minute de mișcare și nutriție

Noul ministru al Sportului are planuri mărețe. După ce Guvernul Orban a căzut, iar FLorin Cîțu a fost desemnat noul prim ministru al României, acesta a schimbat aproape toți miniștrii României. Așadar, noul ministru al Tineretului și Sportului este Carol Eduard Novak. Potrivit Digi24, noul ministru al Sportului are planuri mărețe. Carol Novak a spus că se gândește la modalități numeroase pentru a găsi o altă formulă pentru educația fizică din școli, menționând că elevii ar trebui să înceapă fiecare zi de școală cu 45 de minute de mișcare și nutriție. „Îmi doresc ca fiecare copil să știe să înoate, să patineze. Minim. Și trebuie implicat sistemul educațional în sport. Haide să găsim altă formulă de educație fizică, 45 de minute de stretching plus nutriție. Eu aș pune prima oră să începem de aici, prima oră în fiecare zi 45 de minute de gimnastică și nutriție, dupa aceea suntem fresh, putem să începem să învățăm”, a spus ministrul Sportului.

De asemenea, acesta a dat și un exemplu bun. A vorbit despre fostul primar din Miercurea Ciuc, care a cerut școlilor ca fiecare clasă să meargă săptămânat cu copiii la înot și o dată la patinaj. Acestuia i se pare total nepotrivit modul în care profesorii de sport își desfășoara activitatea. Aceștia le cer elevilor să facă sărituri și execiții sportive în casă pentru a le pune note de trecere. Noul ministru a declarat că același lucru se întâmplă și în cazul copiilor săi, pe care îi aude sărind în camera lor. „Nu are sens. Sărituri? Pentru ce? Poți să faci altceva. Soțiile noastre se uită la gimnastică pe YouTube, poate să facă abdomene sau orice, simplu, simplu, numai ca să învățăm să ne mișcăm, aceasta este prima fază. După aceea, putem să trecem la altă fază. Să învățăm să ne mișcăm periodic. Acu, lumea virtuală ne fură”, a mai spus Eduard Novak.

Ministrul Sportului vrea să concureze la Jocurile Olimpice

Eduard Novak a făcut o dezvăluire șocantă. Acesta a spus că nu renunță la activitatea sa sportivă pe durata mandatului, fiind dispus să participe la Jocurile Olimpice de la Tokio de anul viitor și consideră că are puterea de muncă necesară. „Aș fi primul ministru care participă efectiv ca sportiv de performanță la o competiție de această anvergură”, a spus Novak.

Acesta a mai spus că știe cum să-și prioritizeze timpul, având trei copii și o academie de copii. Noul ministru a precizat că este a treia încercare de a ajunge în Japonia, după ce prima oară a avut un accident de mașină, iar în 2020 a încercat să participe la ciclist, dar a venit pandemia de coronavirus. Carol Eduard Novak este un ciclist paralimpic ruier și de pistă de etnie maghiară din România. Prima medalie a câștigat-o la Jocurile Olimpice Paralimpice. În 1996, a suferit un accident rutier grav, în urma căruia i-a fost amputat piciorul drept, iar din 2013 este Președintele Federației Române de Ciclism.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: