Redactia.ro
Home » Monden » Nu-l mai recunoști! ”Harry Potter” s-a transformat total. Cum arată la 30 de ani

Nu-l mai recunoști! ”Harry Potter” s-a transformat total. Cum arată la 30 de ani

”Harry Potter” este de nerecunoscut. Are 30 de ani și foarte puțin mai seamănă cu adolescentul care a fascinat copilăria multora dintre noi. Acum are o barbă  uriașă și se pregătește pentru un nou rol.

Nu-l mai recunoști! ”Harry Potter” s-a transformat total. Cum arată la 30 de ani

”Harry Potter” a ajuns de nerecunoscut la 30 de ani. Din copilul de altădată, care uimea cu puterea sa magică, acum este un adult în toată firea. Actorul Daniel Radcliffe se pregătește pentru un nou rol și și-a lăsat barba să-i crească. Doar puține trăsături mai readuc aminte de micul vrăjitor de la Hogwarts, potrivit whatsontv.co.uk.

Image result for harry potter

Daniel Radcliffe are de interpretat un noul rol, dar de data aceasta într-o comedie și nu într-un film de aventură. Comedia se numește Miracle Workers, iar Daniel Radcliffe joacă personajul unui înger nevrotic pe nume Craig. Drept urmare, și-a lăsat barba să-i crească, iar în film el va trebui să-l convingă pe Dumnezeu să nu distrugă încă omenirea.

Harry Potter star Daniel Radcliffe with a beard in Sky Comedy Miracle Workers

”Am vrut să joc într-o comedie de mult timp. Am așteptat rolul potrivit”, a spus actorul despre comedia în care va juca.

”Lui Craig îi este teamă de Dumnezeu, deoarece este șeful său. Totodată, este dezamăgit și nedumerit de ceea se întâmplă cu Dumnezeu, deoarece niciodată nu L-a mai văzut atât de furios.”, a detaliat Daniel Radclife despre rolul său.

Cine este iubita lui Daniel Radcliffe

Actorul are o relație de ani buni cu Erin Darke. Cei doi sunt logodiți din 2014.

Image result for daniel radcliffe nunta

“Vor sa pastreze totul in secret, pentru ca este un eveniment privat, insa amandoi sunt extrem de incantati. Sunt mai fericiti ca niciodata”, a spus un apropiat al lor.

Daniel Radcliffe, probleme cu alcoolul

Faima dobândită în urma seriei Harry Potter l-a făcut pe actorul Daniel Radcliffe să aibă și vicii. A devenit dependent de alcool și chiar a ajuns și la dezalcoolizare.

„Dacă aş ieşi afară şi dacă m-aş îmbăta, aş fi dintr-o dată conştient de faptul că există un interes imens pentru asta. Pentru că nu sunt un tip oarecare în stare de ebrietate, este chiar «Harry Potter» cel care se îmbată în bar. Asta trezeşte interesul oamenilor, deşi este unul uşor batjocoritor.“,  a spus actorul potrivit The Independent.

Image result for danie radcliffe probleme cu alcoolul

Daniel Radcliffe a explicat că alcoolul a reprezentat o modalitate de a scăpa de presiunea socială. Chiar și atunci când filma pentru Harry Potter a avut probleme cu alcoolul.

„Asta a fost modalitatea mea de a gestiona presiunea socială. Beam din ce în ce mai mult. Asta a durat câţiva ani, în paralel cu filmările pentru «Harry Potter» şi puţin timp după. A fost şi din panică, din faptul că n-am ştiut ce să fac cu viaţa mea apoi şi nici nu mă simţeam confortabil în propria piele aşa încât să rămân treaz”, a mai mărturist Daniel Radcliffe.

Între timp, actorul a scăpat de această dependență, dar nu i-a fost ușor. Familia și prietenii l-au ajutat să renunțe la acest viciu.

„Ca un clişeu al oricui renunţă la ceva, am început să fac exerciţii. Am stat două zile fără să fac exerciţii şi aveam impresia că totul se duce de râpă. Familia şi prietenii m-au ajutat, m-au făcut să văd altfel viaţa, însă în cele din urmă decizia a fost a mea. M-am trezit într-o dimineaţă după o noapte de beţie şi mi-am zis: «Asta nu-i în regul㻓, a detaliat ”Harry Potter.”

Image result for harry potter

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: