Redactia.ro
Home » Stil de viață » Nu mai ține parfumurile în baie! Nu te-ai fi gândit ce se întâmplă dacă le lași acolo

Nu mai ține parfumurile în baie! Nu te-ai fi gândit ce se întâmplă dacă le lași acolo

Nu mai ține parfumurile în baie! Nu te-ai fi gândit ce se întâmplă dacă le lași acolo

Trebuie să fim foarte atenți cu lucrurile noastre, dacă vrem să ne bucurăm de ele cât mai mult timp. Este cunoscut faptul că parfumurile sunt printre cele mai pretențioase produse de îngrijire, cărora trebuie să le acordăm o atenție sporită, dacă vrem să se păstreze la forma lor inițială. Dacă obișnuiai să le ții în baie, renunță la acest obicei imediat.

De ce nu se țin parfumurile în baie

Parfumurile sunt produsele de îngrijire ce probabil le folosim cel mai des și care ne sunt și cele mai dragi. Totuși, nu trebuie să le ignorăm și trebuie să ne iasă din cap ideea că nu trebuie să avem grijă de ele. Tu știi cum trebuie să le păstrezi, pentru a te asigura că nu își pierd din miros și sunt la fel de eficiente ca la început?

Parfumurile trebuie păstrate într-un mod sigur, pentru că riscă să își piardă din aromă și să nu mai dea randament. Este foarte important mediul în care le păstrăm și de reținut că trebuie să evităm locurile cu umezeală. Dacă sunt depozitate în spații calde și umede, precum baia, aroma parfumurilor se va degrada.

Dacă, totuși, vrei să le ai mereu în baie, la îndemână, pune-le într-un dulap sau sertar care să le protejeze de temperaturile ridicate și păstrează-le în cutia originală, care să le țină departe de orice inamic.

Cum păstrăm parfumurile corect

Un parfum are, ca orice alt produs, și o dată de expirare, dar noi tindem să le folosim și mai mult. Totuși, își păstrează proprietățile dacă este păstrat cum trebuie și nu ignorăm detalii importante. Evită să lași acest lichid în lumina directă a soarelui. Optează pentru o cameră în care nu sunt variații foarte mari de temperatură.

Atenție, nu agita sticla de parfum! Nu există resturi de produs pe sticlă sau impurități, ci prin agitare nu fac nimic altceva decât să produci căldură în lichid, care poate modifica chimia moleculară a acestuia.

Atenție mare și la produsele de machiaj, care și ele trebuie păstrate la loc răcoros și umbrit. Dacă stau prea mult în soare, își pierd din proprietăți și pot provoca și probleme la nivelul tenului, pentru că li se schimbă compoziția.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: