Redactia.ro
Home » Monden » Nu o să-ți vină să crezi cum arată Blake Lively! Celebra actriță este de nerecunoscut

Nu o să-ți vină să crezi cum arată Blake Lively! Celebra actriță este de nerecunoscut

GALERIE FOTO (5) Nu o să-ți vină să crezi cum arată Blake Lively! Celebra actriță este de nerecunoscut

Blake Lively este de nerecunoscut după ce a trecut printr-o serie de transformări pentru un rol. Fanii au fost șocați când au văzut că actrița nu mai arată deloc ca odinioară!

Nu o să-ți vină să crezi cum arată Blake Lively

Blake Lively este una dintre cele mai cunoscute actrițe de peste ocean reușind să se facă remarcată prin rolurile sale de excepție din diferite filme și seriale precum ”Gossip Girl”, ”Simple Favor”, ”New York, I Love You”.

Blake Lively (30 de ani) este una dintre cele mai sexy actriţe din lume. Nu este doar frumoasă, ci şi foarte stilată, iar criticii de modă îi laudă întotdeauna ţinutele. Lively s-a schimbat foarte mult din punct de vedere fizic. Ea este căsătorită cu Ryan Reynolds și este mamă a trei copii.

Soția lui Ryan Reynolds s-a transformat complet pentru noul său rol din thriller-ul „The Rhythm Section”, în care joacă alături de Jude Law. Blake Lively interpretează rolul lui Stephanie Patrick, o femeie a cărei viață este complet ruinată, după ce familia sa moare într-un accident aviatic. Stephanie află că accidentul a fost cauzat de o bombă și decide să se răzbune pe cei responsabili, transformându-se într-o asasină.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)


Actrița nu mai seamănă deloc cu femeia aceea atrăgătoare, ci acum are un aspect neîngrijit, părul scurt și fața îmbătrânită și obosită. Blake este cunoscută pentru faptul că pune foarte mult suflet în fiecare personaj, de aceea, acum este schimbată atât de mult, dovedind încă o dată profesionalism.

Ryan Reynolds și Blake Lively, la un pas de divorț

Deși formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, Ryan Reynolds și Blake Lively au fost la un pas de divorț. Cei doi actori au trecut printr-o perioadă mai dificilă, iar în relația lor au existat o mulțime de certuri, care i-ar fi adus în pragul divorțului.

Nu o să-ți vină să crezi cum arată Blake Lively! Celebra actriță este de nerecunoscut

Mai mulți apropiați ai cuplului au dezvăluit că se așteptau ca Blake și Ryan să se despartă în orice clipă, însă din câte se pare, aceștia au decis să-și mai acorde o șansă. Cei doi actori ar fi purtat o discuție serioasă, în urma căreia spiritele s-au mai calmat. Actorul din Deadpool i-ar fi promis soției sale că „ea va fi mereu pe primul loc în viața lui, alături de copiii lor”. Și din câte se pare, nașterea celui de-al treilea copil le-ar fi salvat căsnicia celor doi.

Nu o să-ți vină să crezi cum arată Blake Lively! Celebra actriță este de nerecunoscut

Nimeni nu s-ar fi gândit că cei doi ar putea divorța, deoarece aceștia formează un cuplu destul de solid. Ryan chiar a dezvăluit într-un interviu pentru revista People că „el și Blake sunt mereu unul alături de celălalt și că familia lor este pe primul loc, chiar dacă au un program încărcat”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: