Redactia.ro
Home » Știri » Numele deosebit pe care îl poartă fiica lui Nicuşor Dan, noul primar al Capitalei. Sigur nu l-ai mai auzit până acum

Numele deosebit pe care îl poartă fiica lui Nicuşor Dan, noul primar al Capitalei. Sigur nu l-ai mai auzit până acum

Nicușor Dan și familia

Nicușor Dan este noul primar al Capitalei, iar despre promisiunile lui din campania electorală am aflat cu toții, planurile lui fiind de a „salva Bucureștiul”, după cum pune chiar el. Ceea ce nu știu mulți, însă, este ce familie are actualul primar general.

Cine este soția lui Nicușor Dan și cum o cheamă pe fetița lor

Nicușor Dan este căsătorit de mulți ani de zile cu Mirabela, femeia care i-a fost alături în ultimii 15 ani. Aceasta ocupă funcția de manager la o companie auto importantă și este fondatoarea Acociației Salvați Bucureștiul, alături de soțul ei.

Cei doi au împreună o fiică de patru ani, pe nume Aheea. Numele este unul unic, pentru că este inventat de Nicușor Dan. Acesta s-a inspirat din numele din Grecia Antică pentru a o numi pe fiica sa.

Familia lui Nicușor Dan locuiește într-un apartament din sectorul 6 al Capitalei, în zona Gorjului, pentru care plătesc chirie. Din declarația de avere a primarului Capitalei reiese că acesta nu deține nicio casă.

Ce dorește să facă Nicușor Dan pentru București

Nicușor Dan are multe planuri pentru București, iar una dintre problemele pe care vrea să le rezolve la început este fluidizarea traficului.

”Trebuie să fie un semafor cu cameră care să le permită şoferilor să facă stânga. Traficul va fi redus 40%. Vom scoate maşinile de pe prima bandă, dar mai întâi dăm o lună de acomodare şoferilor”, a povestit Nicușor Dan.

Despre campania sa, actualul primar a spus că este destinată oamenilor din Capitală și nevoilor lor.

„Este o campanie pentru mamele care vor, pur și simplu, să aibă loc cu căruciorul pe stradă și vor ca, dacă semnalează vreo defecțiune la un loc de joacă, ea să fie reparată.

Este o campanie pentru familiile tinere care doresc un lucru simplu, să aibă garanția că găsesc un loc la creșă sau la grădiniță.

Este o campanie pentru persoanele în vârstă care au nevoie de un centru în cartier unde să se întâlnească cu alte persoane, să vadă un spectacol de film sau de teatru”, a spus Nicușor Dan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: