Redactia.ro
Home » Știri » Numele lui Meghan Markle nu mai apare în certificatul de naștere al fiului său. Care este motivul

Numele lui Meghan Markle nu mai apare în certificatul de naștere al fiului său. Care este motivul

GALERIE FOTO (4) Numele lui Meghan Markle nu mai apare în certificatul de naștere al fiului său

Numele lui Meghan Markle nu mai apare în certificatul de naștere al fiului său. Meghan Markle, soția prințului Harry și-a șters numele de pe certificatul de naștere al lui Archie, la o lună după ce s-a născut. Cu toate astea, acest lucru a ieșit la iveală abia acum. Care este motivul?

Numele lui Meghan Markle nu mai apare în certificatul de naștere al fiului său. Care este motivul

Numele lui Meghan Markle nu mai apare în certificatul de naștere al fiului său. În urmă cu doi a venit pe lume fiul prințului Harry și al lui Meghan Markle. Fosta actriță a născut pe 6 mai 2019, iar nașterea a fost înregistrată 11 zile mai târziu. Cu toate astea, Meghan a decis să își șteargă numele de pe certificatul de naștere al lui Archie, acest lucru nefiind întâlnit la casa regală britanică. Modificarea certificatului de naștere a avut loc 5 iunie 2019, iar în locul prenumelui Meghan, a fost trecut „Alteța Sa Regală, Ducesa de Sussex”. Schimbarea numelui în certificatul de naștere al lui Archie a venit la scurt timp după ce în presă au apărut informații despre ruptura dintre Harry și William, fratele său, dar și restul casei regale britanice. Spre deosebire de Meghan, Kate Middleton apare cu numele mic în certificatele de naștere ale celor trei copii.

Cu toate astea, gestul acesteia a fost perceput ca un omagiu adus prințesei Diana, fosta soție a prințului Charles, care a folosit mereu titulurile de „Alteța Sa Regală, Prințesa de Țara Galilor”. Harry, 36 de ani s-ar putea întoarce în Regatul Unit pentru a-și vizita rudele în perioada iunie-iulie 2021, când bunicul său, prințul Philip, împlinește 100 de ani, și va fi descoperită o statuie realizată în onoarea regretatei sale mame, Diana.

Meghan Markle a pierdut o sarcină

Meghan Markle, soția prințului Harry a dezvăluit într-un articol publicat în New York Times că a pierdut o sarcină în luna iulie a anului trecut. Ducesa de Saussex a vorbit despre drama prin care a trecut împreună cu soțul său. Aceasta a povestit că într-o dimineață de iulie, a simțit o durere ascuțită, iar câteva ore ami târziu, Meghan avea să piardă copilul. Momentul în care a simțit că ceva este în neregulă, a avut loc în timp ce avea grijă de fiul său Archie. „După ce i-am schimbat scutecul, am simţit o durere ascuţită. Am căzut pe podea cu el în braţe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne ţine pe amândoi calmi, pe un ton vesel care contrasta puternic cu sentimentul că ceva este în neregulă”, a scris Meghan. În acel moment, Meghan și-a dat seama că își pierde cel de-al doilea copil. „Am ştiut, în timp ce îmi strângeam la piept primul copil, că îl pierd pe al doilea”, a scris Meghan.

Meghan a mai spus că singura soluție prin care cuplul regal se putea vindeca de această durere era să se întrebe reciproc„Eşti bine?”. Mai mult, Ducesa de Saussex i-a îndemnat pe alții să pună aceeași întrebare persoanelor dragi, mai ales în această perioadă în care pandemia de coronavirus a schimbat viețile oamenilor. În prezent, Harry și Meghan locuiesc în California, împreună cu fiul lor Archie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: