Redactia.ro
Home » Horoscop » Numerologie. 7 mai 2020, o zi deosebită pentru destinul fiecăruia

Numerologie. 7 mai 2020, o zi deosebită pentru destinul fiecăruia

Numerologie. 7 mai

Numerologie 7 mai 2020. Ce înseamnă această zi pentru fiecare dintre noi. Redactia.ro îți prezintă numerograma zilei.

Numerologia reprezintă studiul cifrelor, pentru a constata care sunt energiile pe care acestea le poartă și le transmit. Numerologii consideră că, de la 1 la 9, fiecare cifră are o anumită vibrație. Astfel, fiecare are o anumită cifră a destinului. Aceasta, la rândul ei este influențată de cifra anului în care ne aflăm, a lunii și a zilei. Așadar, în fiecare zi suntem marcați de o anumită energie.

Pentru data de 7 mai 2020, calculăm astfel: 07.05.2020 = 0 + 7 + 0 + 5 + 2 + 0 + 2 + 0 = 16 = 1 + 6 = 7.

Numerograma 7 mai 2020. Ce semnificație are cifra 7

Astfel, vibrația zilei de 7 mai 2020 este influențată de cifra 7.

Cifra 7 este deosebită în această lume. Avem 7 continete, există 7 minuni al lumii antice, curcubeul are 7 culor. Mai mult, în multe culturi, cifra 7 e considerată norocoasă.

În Islam, marșul în jurul Mecca se face de șapte ori. În budism, noul Buddha face șapte pași. Alături de acestea se numără cele 7 chakre și simbolul masonic al triunghiului așezat peste un pătrat (3+4).

Această cifră aduce noroc și echilibru. Deci ziua 7 mai vine cu oportunități extraordinare. Este un număr care aduce spiritualitatea mai aproape de alții.

Ziua de 7 mai 2020 nu aduce calea ușoară, din contră, e o zi în care vei simți că muncești mai mult. Însă îți va aduce și lecții și rezultate. Este o zi în care vom simți nevoia de singurătate, nu vom fi comunicativi. Vom fi concentrați și atenți la ce avem de făcut, fără a ne lăsa influențați de exterior.

7 mai – cum sunt oamenii născuți în această zi

Principala calitate a unui om născut în ziua de 7 mai este loialitatea. Nu neapărat față de o persoană, ci poate fi pentru o cauză. Atunci când se dedică unei cauza despre care crede că va schimba lumea, luptă pentru aceasta cu orice preț.

Nu sunt oameni orientați spre bani și nu vor să facă bogății. Le place, însă confortul, și vor să aibă un cămin în care să își duce forțele.

Sunt persoane care au găsit echilibru între spiritualitate/religie și logică/rațiune. Cei născuți pe 7 mai sunt, conform numerologiei, curajoși și foarte direcți. Uneori sunt de-a dreptul incisivi când își spun opinia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: