Redactia.ro
Home » Stil de viață » Nunta cu bucluc! Pentru că mirele a întârziat la ceremonia religioasă, mireasa a decis să se mărite cu un alt bărbat

Nunta cu bucluc! Pentru că mirele a întârziat la ceremonia religioasă, mireasa a decis să se mărite cu un alt bărbat

GALERIE FOTO (2) Pentru că mirele a întârziat la ceremonia religioasă, mireasa a decis să se mărite cu un alt bărbat (1)

Nunta cu bucluc! Se spune deseori că nu este bine ca o persoană să întârzie la o întâlnire sau la un eveniment important din viața lui, pentru că nu se știe ce oportunitate pierde. Acest lucru s-a întâmplat și cu un bărbat care a întârziat câteva ore la ceremonia de nuntă. Din păcate, deznodământul nu a fost prea fericit pentru el. Ce a făcut mireasa este absolut incredibil!

Nunta cu bucluc! Pentru că mirele a întârziat la ceremonia religioasă, mireasa a decis să se mărite cu un alt bărbat

Nunta cu bucluc! Ceremonia de nuntă este un lucru special pentru un bărbat și o femeie, și nu numai, care doresc să-și unească destinele în fața divinității. De multe ori au loc evenimente neprevăzute, dar se încearcă aplanarea situației. Ei bine, un bărbat din India care a întârziat la propria nuntă, câteva ore, a avut surpriza de a afla că mireasa lui s-a căsătorit cu un alt bărbat. Nunta a avut loc în orașul indian Bijnor, iar mirele a ajuns cu câteva ore întârziere la ceremonia programată la ora 14.00. Când a ajuns, acesta a aflat că logodnica lui nu mai voia să se mărite cu el. Ba mai mult, aceasta își găsise alt partener, un tânăr din vecini, cu care s-a căsătorit imediat.

Șocat și indignat, presupul mire a reclamat la poliție familia miresei, precizând că atunci când a ajuns cu întârziere la nuntă, a fost sechestrat și jefuit de obiectele personale de valoare pe care le avea. Același lucru s-a întâmplat și cu persoanele din anturajul lui. Conform presei locale, cei doi miri ar fi avut o primă ceremonie de nuntă în urmă cu câteva săptămâni, aceasta fiind considerată una tradițională, dar nu cu efecte legale. După acest eveniment, mireasa nu a avut voie să se mute în familia soțului, pentru că nu au fost respectați toți termenii înțelegerii prenupțiale. Întârzierea mirelui a fost justificată de o solicitare a viitoarei mirese, iar autoritățile fac o anchetă pentru a afla dacă tâlhăria a avut loc sau dacă este răzbunarea bărbatului părăsit în fața altarului.

A plecat de la propria nuntă pentru a-i monta un serviciu tv unui client

Cum am spus mai spus, în cadrul unei nunți pot avea loc lucruri neprevăzute. Un bărbat din orașul Cape Coast, din sudul Ghanei, a întârziat la propria nuntă pentru a-i monsta un serviciu tv unui client, care se pare că era destul de special. Efful-Etteh este instalator de servicii de televiziune prin satelit. Acesta se îndrepta spre propria nuntă când a primit un telefon de la un client pe care îl cunoștea.

Așadar, în loc să meargă la biserică unde îl aștepta mireasa, Efful-Etteh s-a dus la locuința clientului pentru a-i monta serviciile tv. Persoanele care l-au însoțit l-au fotografiat pe acesta în timp ce urca pe o scară, îmbrăcat în hainele de nuntă. Imaginile au devenit virale în mediul online. Din fericire pentru el, logodnica lui nu s-a suparat, ba chiar s-a amuzat copios când acesta i-a povestit ce a făcut. De asemenea, nu se știe cine era, de fapt, clientul special pentru care Efful a preferat să întârzie câteva ore la propria cununie.

A intarziat la propria nunta pentru a-i monta serviciile tv unui client special
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: