Redactia.ro
Home » Stil de viață » Nuntă pe plajă în România în 2023. Cât te costă taxa şi la ce alte cheltuieli trebuie să te mai aştepţi

Nuntă pe plajă în România în 2023. Cât te costă taxa şi la ce alte cheltuieli trebuie să te mai aştepţi

Moda cununiilor civile organizate pe plajă prinde şi în România. Tot mai multe cupluri de la noi doresc să-și petreacă ziua nunții în locuri călduroase, pe plaje liniștite, în sunetul valurilor.

Un astfel de eveniment este, de regulă, restrâns, la care participă doar persoanele apropiate.

Taxa de oficiere, 2.000 lei

Bugetul pentru organizarea întregului eveniment pornește de la câteva mii de euro, însă urcă vertiginos dacă mirii se angajează să plătească intergral și sejurul invitaților.

Taxa pentru oficierea căsătoriei pe plajă este aproape două mii de lei. Amenajarea locului, de care se poate ocupa un organizator de evenimente, înseamnă cheltuieli cu decorul, florile şi mâncarea pentru invitaţi.

Locurile preferate pentru căsătorii la malul mării sunt plajele din Mamaia-Nord, Năvodari, Olimp şi Vama Veche.

Mai apare o problemă: cine vrea să se căsătorească la mare şi nu locuieşte la Constanţa are două variante: trebuie ori să-şi facă viză de flotant, ori să convingă ofiţerul stării civile din oraşul lui să-l însoţească pe plajă.

Românii se căsătoresc şi la Thassos, Santorini și Rodhos

Dacă vorbim despre Grecia, cele mai populare insule sunt Thassos, Santorini și Rodhos. Organizarea unei nunți în aceste destinații de către o firmă românească pleacă de la 5.000 de euro, costuri care țin strict de loc, organizare și decor. Pe măsură ce cresc pretențiile, crește și tariful.

De exemplu, o nuntă în Thassos pentru 50 persoane cu mâncare, băutură, decorațiuni, muzică, foto video, organizare, planificare și consultanță ajunge la 15.000 euro.

O nuntă inedită la malul Marii Meditarane este visul multor tineri care urmează să se căsătorească, iar anul acesta, pentru mulți miri, s-a și îndeplinit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: