Redactia.ro
Home » Monden » O actriță celebră din România a avut coronavirus. De ce a recunoscut abia acum și cu ce sechele a rămas

O actriță celebră din România a avut coronavirus. De ce a recunoscut abia acum și cu ce sechele a rămas

GALERIE FOTO (5) Coronavirusul va fi mereu prezent in lume

O actriță celebră din România a avut coronavirus. Noul coronavirus a pus stăpânire pe întreaga lume, punând în pericol viețile oamenilor. Printre aceștia s-a numărat și o actriță celebră din România, care a fost infectată cu COVID19, dar abia acum a povestit trauma prin care a trecut. Tora Vasilescu a recunoscut că a avut coronavirus și că a rămas cu sechele.

O actriță celebră din România a avut coronavirus. De ce a recunoscut abia acum și cu ce sechele a rămas

O actriță celebră din România a avut coronavirus. În prezent, tot mai multe persoane refuză să recunoască că au fost infectate cu noul coronavirus, iar printre ele se numără și personalități publice. Tora Vasilescu se află printre celebritățile care au recunoscut abia anul acesta că au fost infectate cu noul coronavirus. O actriță celebră din România a avut coronavirus.

Îndrăgita actriță Tora Vasilescu a fost infectată cu COVID19 în luna noiembrie 2020, dar abia acum a recunoscut, spre surprinderea tuturor. În vârstă de 69 de ani, actrița și soțul său au fost depistați cu noul coronavirus. Deși aceștia locuiesc la casă și își petrec majoritatea timpului în curte, vedeta nu știe de unde a contactat virusul. „Ca să fiu sinceră, tocmai vin de la niște vizite medicale, care s-ar putea să fie primele dintr-un șir ceva mai lung. Ne-a jucat și nouă festa Covidul, anul trecut, în noiembrie. M-am infectat împreună cu soțul meu, și sistemul imunitar este puțin compromis. Nu știu cum l-am luat. Mâncarea noastră este în proporție foarte mare rodul propriei grădin. Iar anul acesta am adăugat în dietă și cure de vitamine, vaccinuri naturale”, a spus Tora Vasilescu. Vedeta a recunoscut că și-a cumpărat o casă la Buftea, pentru a se bucura de bătrânețe într-un loc cald și liniștit. „Anul trecut, aproape că nu am ieșit din curte. Nu mi-a fost foarte greu. Eu mi-am pregătit din timp bătrânețea, locuiesc în Buftea, la casă, și am o curte mare, care poate să suplinească o plimbare în toată regulă. Primăvara și vară a fost chiar ușor, toată atenția mi-a fost concentrată pe plante, pe muncă în solarii”, a povestit Tora Vasilescu.

Tora Vasilescu a rămas cu sechele

Cu toate că au avut o formă medie a bolii, Tora Vasilescu și soțul său de origine croată au avut nevoie de terapie cu oxigen la o clinică din București. Această procedură are ca scop creșterea concentrației de O2 din aerul inspirat. Actrița a menționat că au fost norocoși, pentru că au reușit să rămână în picioare, dar cu toate astea au rămas cu unele sechele. „Noi am fost norocoși. Am dus boala pe picioare, slavă Domnului. Dar chiar și așa am resimțit-o ca pe o viroză puternică, cu niște manifestări pe care nu le-am mai trăit până acum..(..).Dar uite că eu am ceva sechele, respirație îngreunată, de unde și vizitele pe la medici. Dar, revenind, în general, suntem bine”, a încheiat Tora Vasilescu.

Tora Vasilescu a fost căsătorită cu regizorul Mircea Daneliuc, cu care nu a avut niciun copil. Întrebată de ce nu a făcut copii, actrița a declarat că fostul soț nu și-a dorit să facă acest pas. În prezent, vedeta este căsătorită cu Alain Vrdoljak, cu care trăiește o viață liniștită.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: