Redactia.ro
Home » Stiri Locale » O bătrână din Vaslui, beată la volan, a acroșat o mașină la semafor. S-a ales cu dosar penal

O bătrână din Vaslui, beată la volan, a acroșat o mașină la semafor. S-a ales cu dosar penal

Batrana beata la volan

O bătrână din Bârlad, județul Vaslui, în vârstă de 62 de ani, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prinsă beată la volan și a acroșat o mașină la semafor. Totul s-a întâmplat chiar în seara de Valentine’s Day.

O bătrână din Vaslui, beată la volan, a acroșat o mașină la semafor. S-a ales cu dosar penal

O bârlădeancă în vârstă de 62 de ani s-a urcat la volan sub influența alcoolului și a acroșat un autoturism la semafor.  Întâmplarea a avut loc duminică seara, chiar de Ziua Îndrăgostiților, iar pentru fapta sa, femeia s-a ales cu dosar penal, informează vremeanouă.ro.

În seara de 14 februarie, polițiștii din Bârlad au primit un apel prin care au fost informați despre un eveniment cu pagube materiale, care s-a produs la semafor. Atunci când au ajuns la fața locului au descoperit că vinovată era o bătrână în vârstă de 62 de ani. Femeia a fost testată cu aparatul alcooltest și avea nu mai mult de  0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost dusă și la secția de poliție și acolo i s-a întocmit dosar penal pentru  aspectul comiterii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.”

A doua zi după această întâmplare, oamenii legii din Bârlad au mai întocmit un dosar penal, dar de această dată pentru un tânăr de 19 ani. El conducea fără permis de conducere. Acestuia i s-a făcut dosar penal pentru  “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, care este considerată o infracțiune în Codul Rutier.

Accident produs în Harghita de o bătrână tot sub influența alcoolului

Cazul bătrânei din Vaslui nu este singular. S-a întâmplat unul similar, anul trecut în luna noiembrie, când o șoferiță în vârstă de 72 ani a produs un accident rutier. Alcoolemia era atât de mare, încât femeia nici măcar nu putea sufla în aparatul alcooltest. Ea a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens.

” (…) Părea că se află într-o stare avansată de ebrietate, poliţiştii au încercat să o supună testării alcoolscop, însă aceasta nu a reuşit să sufle în aparatul etilotest. Într-un final a fost testată pasiv cu aparatul etilotest, care a indicat ALCOOL, motiv pentru care aceasta a fost condusă la Spitalul Municipal Toplița, în vederea recoltării de mostre biologice”, transmitea IPJ Harghita într-un comunicat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: