Redactia.ro
Home » Monden » O blondină de bani gata, iertată de judecători. Cum i-a convins

O blondină de bani gata, iertată de judecători. Cum i-a convins

O tănără de bani gata din Iași a fost iertată de oamenii legii după ce a fost prinsă de mai multe ori sub influența alcoolului la volanului mașinii. Blondina i-a convins pe judecători să îi mai reducă din pedeapsă printr-o simplă declarație: ”obișnuiește să consume alcool ocazional”

O blondină de bani gata a fost iertată de oamenii legii

O blondină de bani gata din Iași nu a mai fost pedepsită corespunzător de oamenii legii după ce fost găsită beată la volan în repetate rânduri. Ea le-a spus judecătorilor că obișnuiește să consume „ocazional” alcool, iar acest lucru pare că i-a făcut pe aceștia să fie mai indulgenți, informează spynews.

Mai exact, este vorba despre  Adelina Eţcu, o tânără de 33 de ani, din Iași care a fost prinsă în mod constant conducând sub influența alcoolului de polițiști. Ajunsă în fața instanței, judecătorii nu au pedepsit-o prea serios.Un an și cinci luni de închisoare cu suspendare a primit Adelina sentința fiind definitivă.

În primă fază blondina putea să treacă ușor pedeapsa cu o simplă amendă penală. Asta după ce a fost de două ori prinsă beată la volanul mașinii și, mai mult, conducând fără carnet, în anul 2016. Fata avea o concetrație de alcool de aproape 1 la mie, iar permisul îl avea suspendat pentru că a fost prinsă conducând sub influența alcoolului. Ea le-a spus oamenilor legii că obișnuia să consume alcool pe fond emoțional, mai exact, ar fi avut unele probleme.

Adelina are  studii academice

Greu de crezut pentru acuzațiile care i se aduc dar Adelina are facultate și master. Tânăra de 33 de ani ar fi absolvit Facul­tatea de Economie şi a urmat masterul tot în economie, fiind deținătoarea unei diplome de MBA Luxury Brand Management.

Se reţine că inculpata este bine integrată în societate, având un loc de muncă (…) Se mai reţine că inculpata a urmat mai multe şedinţe de consiliere psihologică”, se arată în decizia judecătorilor din Iași.

Tânără de bani gata, „iertată” de Poliție, după ce a fost prinsă băută la volan! Motivul pentru care fata era prinsă „ocazional” mahmură

Cum arată viața unor tineri de bani gata

Viața unor tineri de bani gata din Singapore este chiar un lux. Activităţile lor preferate sunt postate pe contul de Instagram Rich Kids of Singapore. Aici apar mai multe femei dezbrăcate: una pe o pătură de bani, alta pe o mașină, cu un tricou pe care scrie:  ”Încetaţi să mai fiţi săraci”, cu logoul Chanel. Iar astea nu sunt singurele postări: ci sun t unele și cu iahturi luxoase, şampania scumpă, camerele de hotel şi ceasuri scumpe.

The Rich Kids of Singapore brag about their extreme wealth by lying on beds of cash and driving supe - YouTube

Mae Tan este una dintre tinerele care postează fotografii pe acest cont. Ea  este fiica unui om de afaceri bogat din Singapore. Și Dhilon Leer, un tânăr de  19 ani fiu al unui milionar din Singapore postează aici.

Singapore's six rich kids of Instagram | [site:name] | Her World Singapore

Kim Lim, fiica lui Peter Lim apare și ea pe Rich Kids of Singapore . Ea a cumpărat clubul de fotbal Valencia în octombrie anul trecut. D avid Beckham pare a face parte din grupul său de prieteni.Contul Rich Kids of Singapore are mii de  followeri, la mai mult de un an după lansarea acestuia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: