Redactia.ro
Home » Stil de viață » O chelneriță a crezut că a câștigat o Toyota, dar a avut parte de o surpriză șocantă. Care era, de fapt, premiul

O chelneriță a crezut că a câștigat o Toyota, dar a avut parte de o surpriză șocantă. Care era, de fapt, premiul

GALERIE FOTO (2) O chelneriță a crezut că a câștigat o Toyota, dar a avut parte de o surpriză șocantă

O chelneriță a crezut că a câștigat o Toyota, dar a avut parte de o surpriză șocantă. Nu multă lume are norocul de a câștiga premii valoroase la concursuri sau provocări. Cu toate astea, există persoane care își doresc foarte mult să câștige un anumit premiu, motiv pentru care încearcă orice pentru a-l câștiga. O chelneriță a avut parte de șocul vieții, după ce a fost mințită că va câștiga o mașină Toyota. Ce a primit în schimb femeia?

O chelneriță a crezut că a câștigat o Toyota, dar a avut parte de o surpriză șocantă. Care era, de fapt, premiul

O chelneriță a crezut că a câștigat o Toyota, dar a avut parte de o surpriză șocantă. Multă lume își încearcă norocul de a câștiga lucrurile pe care și le doresc foarte multe, dar de multe ori, rezultatul nu este cel visat. Ei bine, același lucru s-a întâmplat și în cazul unei chelnerițe. În 2001 Jodee Berry era chelneriță la resturantul Hooters când a crezut că a dat peste afacerea vieții ei și va primi mașina mult visată. Mai exact, patronul restaurantului care organiza deseori concursuri i-a promis că dacă va face cea mai mare vânzare de bere, va primi o mașină Toyota. Evident, Jodee nu a stat prea mult pe gânduri și a doua zi a făcut cea mai mare vânzare de bere din istoria restaurantului. Femeia era extrem de fericită că va primi cadou mașina mult visată și s-a chinuit mult  pentru a vinde berea.

Care a fost, de fapt, premiul pe care femeia l-a primit

Condusă în parcarea resturantului, Jodee era pregătită să-și primească mașina, dar în locul acesteia a primit un pachet cu o jucărie Yoda înăuntru. Furioasă și nervoasă că a fost păcălită în asemenea hal, și-a dat demisia și l-a dat în judecată cel care a mințit-o. Femeia a declarat că managerul ar fi indus-o în eroare pe parcursul provocării, spunându-i că nu știe ce fel de Toyota este. „O companie nu își poate minti angajații în halul acesta. Nu este etic.Nu pot face asta oamenilor”, a spus Berry.

Jodee Berry, chelnerita pacalita

Deși managerul le-a spus autorităților că a fost doar o glumă, un an mai târziu, Berry și Gulf Coast Wings, proprietarul restaurantului au ajuns la o soluție la tribunal. Berry a citat încălcarea contractului și denaturarea frauduloasă și i-a oferit o sumă de bani fostei angajate. De asemenea, avocatul femeii a declarat că suma pe care Jodee a primit-o de la proprietatul restaurantului îi va permite să-și cumpere orice tip de Toyota vrea. Restaurantul unde a lucrat Berry în 2001 organiza des astfel de concursuri, iar proprietarii le promiteau mereu celor care jucau, câștigarea marelui premiu. Purtătorul de cuvânt al firmei nu a făcut nicio declarație referitoare la această situație.

Cert este faptul că Berry a reușit să-și câștige drepturile, după ce a fost păcălită chiar de patronul firmei la care lucra. Deși managerului i s-a părut o banală glumă, aceasta l-a costat o sumă mare de bani pe proprietarul restaurantului. După ce povestea chelneriței a devenit virală, mulți internauți și-au dat cu părerea despre acest caz. Potrivit unui bărbat, în prezent, o jucărie Yoda costă mai mult decât o mașină Toyota, iar mulți dintre internauți s-au întrebat ce s-a întâmplat cu jucăria Yoda. Ei bine, nu se știe ce s-a întâmplat cu ea, dar cu siguranță Berry scotea mulți bani de pe urma ei. Voi ce ziceți?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: