Redactia.ro
Home » Monden » O cunoscută artistă de muzică populară a născut! Iată prima imagine cu vedeta și bebelușul ei

O cunoscută artistă de muzică populară a născut! Iată prima imagine cu vedeta și bebelușul ei

O cunoscută artistă de muzică populară a născut! Iată prima imagine cu vedeta și bebelușul ei

Celebra căntăreață de muzică populară, Andrada Bărsăuan, este în culmea fericirii, asta după ce a născut primul său copil. Vedeta a împărtășit evenimentul cu fanii ei. 

O cunoscută artistă de muzică populară a născut

Andrada Bărsăuan este una dintre cele mai apreciate și iubite interprete de muzică populară din România. Vedeta este acum în al nouălea cer după ce a adus pe lume primul său copil. Artista nu a ezitat și a împărtășit evenimentul important cu fanii ei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Vestea că Andrada Bărsăuan a născut un copil a fost dată chiar de artistă, print-o postare pe pagina ei de Instagram. Fericită, cu lacrimi în ochi și extrem de emoționată, cântăreața de muzică populară și-a strâns la piept fetița și le-a prezentat-o urmăritorilor săi, spre bucuria tuturor.


Fotografia postată de vedetă în social media a fost însoțită de o descriere simplă, care le reamintea tuturor numele fetiței: „♥️ ECATERINA ♥️” a scris Andrada Bărsăuan în dreptul imaginii, extrem de fericită. Imediat, internauții s-au năpustit asupra comentariilor și aprecierile au curs lanț. Fanii i-au transmis proaspetei mămici numai lucruri frumoase.

Andrada Bărsăuan și soțul ei se iubesc ca în prima zi

Andrada Bărsăuan și soțul ei, Lazăr, s-au căsătorit în anul 2019 și sunt împreună de patru ani. Vedeta a declarat în urmă cu ceva timp că abia așteaptă să devină mămică.

”A fost o bucurie așteptată aș putea spune. Un copil e o binecuvântare în orice familie, ne-am dorit dintotdeauna să fim părinți tineri. Când am aflat eram amândoi acasă, cred că eu am avut emoții mult mai mari, am trecut de la bucurie la plâns, dar sunt binecuvântata să-l am alături pe Lazăr, mi-a fost alături în aceste luni, zi și noapte, am avut zile grele, în care m-am simțit foarte rău, s-a focusat asupra mea încât să nu simt că sunt singură în această postură.

Noi credeam că o să avem băiat. A fost o surpriză când am aflat la 15 săptămâni. Nu știu dacă ne-am dorit ceva mai mult, poate Lazăr, ca tată, s-ar fi bucurat să fie băiețel, dar acum abia așteaptă să o cunoască! Eu cred că dintotdeauna am visat să am o fetiță care să-mi fie urmașă”, a spus frumoasa artistă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: