Redactia.ro
Home » Știri » O familie cu şase copii s-a mutat abuziv în apartamentul unei femei din Bucureşti. Motivul pentru care poliţiştii nu îi pot da afară pe noii locatari

O familie cu şase copii s-a mutat abuziv în apartamentul unei femei din Bucureşti. Motivul pentru care poliţiştii nu îi pot da afară pe noii locatari

O familie cu şase copii s-a mutat abuziv în apartamentul unei femei din Bucureşti. Motivul pentru care poliţiştii nu îi pot da afară pe noii locatari

Într-o poveste care pare desprinsă din scenariile unui film, o locuitoare a Capitalei s-a confruntat cu o situație uluitoare: apartamentul ei a fost invadat de o familie cu șase copii, care nu numai că a ocupat spațiul fără permisiune, dar a și înlocuit încuietoarea ușii de la intrare. Eforturile proprietarei de a recupera controlul asupra propriului imobil s-au lovit de un zid legislativ, poliția explicându-i că nu poate interveni pentru evacuarea neautorizată a ocupanților.

O familie cu şase copii s-a mutat abuziv în apartamentul unei femei din Bucureşti

Proprietara, venind să inspecteze imobilul situat în Sectorul 5 al Bucureștiului, a fost surprinsă să descopere că accesul în propriul apartament îi este interzis prin schimbarea yalei. În urma insistențelor la ușă, a realizat că un grup numeros, format dintr-o familie cu șase membri, se instalase fără niciun drept în locuința ei.

Detaliile furnizate de proprietară arată că apartamentul era destinat utilizării sporadice de către fiul său, care își desfășoară activitatea profesională peste hotare și se întoarce acasă în perioadele de pauză.

Motivul pentru care poliţiştii nu îi pot da afară pe noii locatari

Familia care a preluat controlul asupra apartamentului susține că a închiriat locuința de la nora proprietarei, acuzație la care femeia răspunde negativ, afirmând că nu are o astfel de rudă. Ca urmare, ea a solicitat intervenția forțelor de ordine.

Cu toate acestea, datorită absenței unui verdict juridic definitiv, legea îi protejează pe ocupanții neautorizați, permițându-le să rămână în apartament fără temerea unei evacuări forțate.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: