Redactia.ro
Home » Știri » O fată din Tulcea, fără urmă! A dispărut după ce a încercat să refacă un traseu dintr-o poveste

O fată din Tulcea, fără urmă! A dispărut după ce a încercat să refacă un traseu dintr-o poveste

O fată din Tulcea, fără urmă! A dispărut după ce a încercat să refacă un traseu dintr-o poveste

În ultima vreme, tot mai multe persoane din România au fost date dispărute. Ultima victimă este o fetiță din Tulcea, care este de negăsit din data de 1 martie. Copila a dispărut într-o dimineață și, de atunci, nimeni nu a mai dat de ea. Părinții sunt disperați și cred că a pățit ceva rău.

A dispărut din cauza unei povești

Denisa Coadă a plecat de acasă pe 1 martie, la ora 05.00, fără să anunțe. Adolescenta de doar 14 ani este de negăsit de atunci, iar nimeni nu își explică ce s-a întâmplat. Familia crede că fetiţa a plecat să refacă un traseu pe care l-a citit în cărţile „Pisicile Războinice” de care era extrem de pasionată. Astfel, se poate să fie mers în descoperirea vreunui detaliu din poveste și să fi pățit ceva rău.

Mama Denisei spune că fetiţa a fost văzută pe o cameră de supraveghere în dimineaţa zile de miercuri, 1 martie, în timp ce pleca de acasă. De atunci, însă, nimeni nu a mai dat de ea și nu s-a mai întors acasă, deși mai plecase în alte dăți și revenea, pentru că știa foarte bine zona în care locuia.

Femeia a apelat la autorități pentru ajutor, dar Denisa este de negăsit, mai ales pentru că nu a lăsat niciun semn, niciun bilet cu detalii. Mama ei se teme pentru viața fiicei sale și i-a transmis acesteia să vină acasă și să le dea un semn că este bine.

„Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, împreună cu jandarmi, pompieri și voluntari caută o minoră de 14 de ani, pe nume Denisa Gabriela Coadă, care în noaptea de 28 februarie a.c spre 1 martie a.c., a plecat de la domiciliul său, din localitatea Mahmudia și nu a mai revenit până în prezent.

Au fost efectuate căutări cu efective mărite pe raza localităților limitrofe.La acțiunile de căutare din perioada de referință, au participat polițiști din cadrul I.P.J Tulcea, lucrători I.J.J, ISU Delta Tulcea și voluntari, fiind folosite echipamente speciale, câini de urmă și o dronă.”, spune Poliția.

Au avut loc căutări intense chiar și cu ajutorul dronelor sau al câinilor de specialitate. În plus, poliția locală a apelat chiat și la sprijinul altor structuri operative de poliție din țară.

Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării acesteia sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: