Redactia.ro
Home » Știri » O femeie a dat în judecată un salon pentru că a fost tunsă prost! Cum a obținut tânăra câștig de cauză

O femeie a dat în judecată un salon pentru că a fost tunsă prost! Cum a obținut tânăra câștig de cauză

O femeie a dat în judecată un salon pentru că a fost tunsă prost! Cum a obținut tânăra câștig de cauză

Este de necrezut! Un salon de înfrumusețare a fost nevoită să plătească daune de peste 270.000 de dolari unei femei, pentru că a fost tunsă greșit. Cum a câștigat aceasta procesul?

O femeie a dat în judecată un salon pentru că a fost tunsă prost! Cum a obținut tânăra câștig de cauză

Nu se întâmplă prea des acest lucru, însă se pare că o femeie s-a ales cu mulți bani după ce un salon i-a oferit cea mai urâtă tunsoare din viața ei. Proprietarii unui salon de înfrumusețare din India trebuie să-i plătească daune de peste 270.000 de dolari unei femei, pentru că a fost tunsă greșit. Instanța de judecată i-a dat câștig de cauză tinerei, care a avut foarte mult de suferit în urma erorii umane.

Femeia care a dat în judecată salonul și a câștigat este un top model care avea contracte cu firme de produse pentru îngrijirea părului, relatează bbc.com. Aceasta a mers la salonul respectiv pentru o tunsoare, dar hairstylist-ul nu i-a respectat cerinţele și i-a tăiat părul mai scurt decât ceruse. Când a realizat ce s-a întâmplat, tânăra nu s-a îngrijorat pentru aspectul ei, ci pentru contractele pe care le avea.

”Și-a pierdut contractele și a suferit o pierdere uriașă care i-a schimbat complet stilul de viață și i-a spulberat visul de a deveni un model de top”, a transmis Autoritatea pentru protecția consumatorului din India.

Femeia a suferit foarte mult pentru că a fost tunsă greșit

Deși locația face parte dintr-un lanț de saloane renumit din Delhi, stilistul nu și-a făcut treaba cum trebuia. Acesta i-a tăiat tinerei o mare parte din păr, „lăsându-i la spate doar 10 cm din lungime, până la umăr”, se arată în documentele instanței.

Astfel, instanţa indiană a stabilit suma de 20 de milioane de rupii, adică 271.000 de dolari, drept daune pe care salonul trebuie să le plătească tinerei.

După acest incident, tânăra a suferit o criză psihică, care a dus la pierderea locului de muncă pe care îl avea în anul 2018, când și-a făcut tunsoarea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: