Redactia.ro
Home » Stil de viață » Șapte trucuri inedite pentru deschiderea culorii părului acasă, fără să mergi la salon

Șapte trucuri inedite pentru deschiderea culorii părului acasă, fără să mergi la salon

Multe femei au descoperit că-și pot deschide nuanța părului fără a mai merge la salon. Ele au identificat o serie de metode naturiste, care se pot face, așadar, acasă.

Șapte trucuri inedite pentru deschiderea culorii părului acasă, fără să mergi la salon

Deschiderea culorii părului se poate face și acasă, nu doar la salon. Noi îți prezentăm șape trucuri prin care să poți avea o nuanță mai deschisă. De menționat este, însă, faptul că părul este diferit, iar remediile naturiste din rândurile următoare acționează în funcție de podoaba voastră capilară.

Sucul de lămâie

Este recomandat să aplicați acest ingredient înainte de spălare. Atenție, trebuie să fie diluat cu jumătate cu apă distilată. Sucul de lămâie deschide blondul închis sau saten deschis. Nu lasă tonuri roșiatice decât dacă părul le are deja.

Oțetul

Oetul de cidru de mere este foarte bun pentru deschiderea părului. Nu este recomandat părului roșcat, deoarece nu-și va face efectul. Concret, poate crea șuvițe roșcate într-un păr de aceeași culoare. Oțetul se îmbină cu apă distilată și apoi se  lasă să acționeze timp de 30 de minute. Se tamponează părul cu niște dischete îmbibate în această soluție. O să vedeți cum părul ”se va decolora” apoi.

Peroxid de hidrogen/ apă oxigenată

Asemeni ingredientelor anterioare, apa oxigenată se poate combina cu apă normală. Se aplică ori pe tot părul sau pe anumite șuvițe, depinde de partea pe care vreți să o deschideți. Ulterior, lăsați să acționeze 15-20 de minute.

Mușețelul, util în deschiderea culorii părului

Mușețelul era folosit și de bunicile noastre. Într-un ibric, puneau ceai de mușețel foarte concentrat. Apoi îl aplicau pe păr, îl lăsau să-și facă efectul timp de 30 de minute și obțineau rezultatul dorit.

Henna

Se spune despre hennă că închide părul, dar în cazul unui șaten foarte închis sau brunet poate deschide culoarea părului și, nu oricum, ci prin crearea de șuvițe roșcate. Pentru a aplica henna pe păr se amestecă trei linguri de de pudră de henna cu jumătate de cană cu apă clocotită.  Atenție! Abia după 12 ore de la amestec se pune henna pe podoaba voastră capilare. Se lasă să acționeze 2-3 ore.

Miere și ulei de măsline

Mierea, combinată cu uleiul de măsline, se poate aplica pe tot părul sau pe anumite șuvițe ce le dorești deschise. Se încălzește un sfert de ceașcă de miere cu un sfert de ulei de măsline. Se lasă apoi să acționeze între 30 și 60 de minute.

Sare

De necrezut, dar sarea ajută la deschiderea culorii părului. Se pune o linguriță de sare într-o jumătate de cană cu apă. Amestecul se aplică local sau pe tot părul, după care se lasă să acționeze 15 minute. Se obțin apoi șuvițe discrete.

Sursa: life.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: