Redactia.ro
Home » Știri » O femeie a murit după ce a făcut o întrerupere de sarcină. Ce a făcut medicul ginecolog

O femeie a murit după ce a făcut o întrerupere de sarcină. Ce a făcut medicul ginecolog

O femeie a murit după ce a făcut o întrerupere de sarcină

O femeie de 45 de ani a murit în urma unei întreruperi de sarcină. În timp ce femeia se zbătea între viață și moarte, medicul ginecolog își conducea asistenta acasă. Ulterior, cadrul medical a încercat să le cumpere tăcerea apropiaților femeii.

O femeie a murit după ce a făcut o întrerupere de sarcină. Ce a făcut medicul ginecolog

Detalii șocante ies la iveală în cazul femeii de 45 de ani din Prahova  care a murit în urma unei întreruperi de sarcină. După ce i-a făcut întreruperea de sarcină, medicul ginecolog a plecat din cabinet și a lăsat pacienta singura timp de o oră, în timp ce se zbătea între viață și moarte.

După ce asistentele și-au dat seama că aceasta se simte rău, au început să o resusciteze, iar cu un cinism terifiant, medicul ginecolog le oferea bani familiei femeii. După intervenție, pacientei i s-a făcut rău, dar medicul a continuat să primească paciente, fără să se ocupe de cazul femeii de 45 de ani.

Domnul doctor a chemat-o pentru întreruperea de sarcină la 6 jumate, a durat 20 de minute, după mami a mai avut o pacientă, a chemat-o şi pe dânsa, i-a făcut şi ei în aceeaşi sală în care mama era cu perfuzie„, a spus fiica femeii.

Medicul ginecolog a plecat să-și ducă asistenta acasă

După intervenția făcută mamei sale, doctorul a ieșit să își ducă asistenta acasă. Fiica femeii a declarat că după ce s-a întors de la farmacie, s-a întâlnit cu medicul și cu asistenta la poarta clinicii.

După ce a văzut că medicul nu se mai întoarce, tânăra a chemat salvarea. După câteva minute, cadrul medical și-a făcut apariția și a încercat să o reanimeze pe femeie, dar medicii de pe ambulanță nu au mai putut face nimic pentru aceasta.

Explicațiile medicului au fost că femeia era bine când acesta a plecat și nu a rămas singură, ci cu o asistentă în vârsta de 70 de ani, care de fapt, era femeie de serviciu.

Conform certificatului constator al decesului, femeia a murit din cauza unei hemoragii externe. Trei copii au rămas fără mamă, familia pacientei urmând să îl dea în judecată pe medic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: