Redactia.ro
Home » Știri » O femeie a murit sugrumată de pitonul pe care-l îngrijea

O femeie a murit sugrumată de pitonul pe care-l îngrijea

GALERIE FOTO (5) O femeie a murit sugrumată de pitonul pe care-l îngrijea

A murit sugrumată de pitonul pe care-l îngrijea. O femeie din Indiana, din Statele Unite ale Americii,a murit sugrumată de un piton pe care-l îngrijea. Laura Hurst era îndrăgostită de reptile.

 A murit sugrumată de pitonul pe care-l îngrijea

Laura Hurst, în vârstă de 36 de ani, a fost găsită miercuri, inconștientă, cu un piton de 2.4 metri încâlcit în jurul gâtului. Persoana care a găsit-o pe Laura, a declarat că a îndepărtat imediat șarpele din jurul gâtului ei și a chemat medicii. Din nefericire, aceștia nu au mai putut să o resusciteze pe femeie.

Potrivit Mediafax, Laura Hurst a murit sugrumată chiar de reptila pe care o creștea. Femeia era îndrăgostită de reptile, și în afară de pitonul ucigaș, mai deținea mai multe asemenea reptile.

Laura era îndrăgostită de șerpi

Poliția a descoperit nu mai puțin de 140 de șerpi, dar numai 20 dintre aceștia îi aparțineau Laurei. Potrivit autorităților, Laura a murit din cauza strangulării de către propriul șarpe, însă acest lucru se va confirma la autopsie.

Se pare că ea a fost strangulată de propriul șarpe. Nu putem spune exact cauza morții până când nu vom afla rezultatul autopsiei”, a declarat sergentul Kim Riley, de la poliția locală.

Victima mergea în locuința în acre își ținea șerpii de două ori pe săptămână. Casa în care se aflau reptilele îi aparținea șerifului Don Munson, care o transformase într-o mini grădină zoo, unde își creștea colecția de șerpi. Cu toate acestea, se pare că reptilele erau ținute în cuști diferite și în locuri sigure.

Citeste si:Un tramvai s-a rupt pe un bulevard din Capitală

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini