Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O femeie a primit flori de la soțul decedat în urmă cu doi ani. Cum a fost posibil

O femeie a primit flori de la soțul decedat în urmă cu doi ani. Cum a fost posibil

O văduvă a primit un buchet imens de flori de la soțul decedat în urmă cu doi ani. S-a întâmplat chiar la locul de muncă al ei. O colegă de serviciu, uimită de întâmplare, a relatat pe rețelele de socializare ceea ce a văzut.

O femeie a primit flori de la soțul decedat în urmă cu doi ani. Cum a fost posibil

Un caz uluitor a avut loc în SUA. O femeie al cărui bărbat a murit de doi ani a primit flori de la acesta, la locul de muncă. Iar dacă totul pare deprins din lumea paranormală, adevărul este altul. Potrivit unei colege de serviciu a soției văduve, acest lucru s-a întâmplat datorită unui gest al bărbatului când trăia.

Emoționată de povestea de viață a văduvei, colega de serviciu a decis să o facă publică pe rețelele de socializare. Mai exact, soțul când trăia și știind cel mai probabil că va pleca din această lume, a decis să nu lase prea multă tristețe în sufletul femeii cu care s-a căsătorit. Pentru ca să nu se simtă singură după ce el se va stinge din viață, bărbatul a mers la o firmă de livrări și s-a asigurat că soția, după moartea sa, va primi la fiecare aniversare sau sărbătoare importantă, flori și bijuterii, scrie Fanatik.

”Am avut ocazia că fiu martora unei povești de iubire ca în filme. Aceste flori au fost livrate azi pentru o doamnă cu care lucrez. Ele sunt de la soțul ei care a murit în urmă cu doi ani. De fiecare sărbătoare sau aniversare de când a murit, ea primește mereu flori, cadouri sau bijuterii de la el. Înainte să se stingă el a pregătit totul pentru asta, voia ca ea să nu se simtă singură în acele zile pe care urma să le petreacă singură, fără el. Vă povestesc și vouă totul nu numai pentru că e uimitor și pentru că îmi încălzește inima, dar și pentru a arăta fetelor și femeilor că iubirea adevărată există”, a scris femeia pe o rețea de socializare.

Sfat pentru soții: ”Nu trebuie să suporți să fii înșelată sau mințită”

Colega de serviciu a avut chiar și un sfat pentru femeile care nu sunt aprceciate în relațiile pe care le au cu soții lor.

”Nu trebuie să te mulțumești cu cineva doar fiindcă crezi că nu te va iubi nimeni. Nu trebuie să suporți să fii înșelată sau mințită, nu trebuie să accepți să ți se vorbească urât. Ești un premiu care trebuie câștigat, și există cineva acolo care te va iubi pentru totdeauna, chiar și din lumea de dincolo. Sper ca povestea asta să vă lumineze ziua”, a scris femeia pe o rețea de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: