Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O femeie de serviciu a avut parte de norocul vieții ei! Femeia a moştenit averea unui milionar celebru din Top 300

O femeie de serviciu a avut parte de norocul vieții ei! Femeia a moştenit averea unui milionar celebru din Top 300

O femeie de serviciu a avut parte de norocul vieții ei! Femeia a moştenit averea unui milionar celebru din Top 300

Ramona Iulia Bărbuţ este o femeie foarte norocoasă! Aceasta are o poveste de viață fabuloasă, după ce a devenit putred de bogată peste noapte.

O femeie de serviciu a avut parte de norocul vieții ei! Femeia a moştenit averea unui milionar celebru din Top 300

Ramona Iulia Bărbuţ duce acum o viață la care mulți doar visează, asta după ce a devenit putred de bogată, ea fiind doar o femeie de serviciu. Tânăra a primit o moștenire uluitoare atunci când tatăl său a murit de cancer în 2019.

Ramona și-a schimbat radical viața după ce, pe data de 9 februarie 2019, fondatorul unei companii care a sponsorizat şi LPF, Marcel Bărbuţ, a murit de cancer și i-a lăsat o parte din averea sa, în valoarea de 2,5 milioane de euro.

Ramonei Bărbuţ a fost fiica milionarului ce făcea parte din Top 300 dintr-o relaţie extraconjugală. Deşi a recunoscut-o la starea civilă, Marcel Bărbuţ nu a vrut să audă de femeie. Până în 2019 a dus o viaţa modestă, ulterior moștenind o parte din averea milionarului, alături de ceilalţi 4 fraţi ai săi. Aceasta a moştenit dividente în valoare de 2.5 milioane de euro.

Ramona Iulia Bărbuţ a fost femeie de serviciu și mânca la cantina socială

Ramona Iulia Bărbuţ a fost femeie de serviciu şi mergea la cantina socială să mănânce înainte de a deveni milionară. Femeia a apelat şi la o fundaţie pentru a-şi lăsa fiica în timp ce ea se afla la curăţenie. Cele două locuiau într-o cămăruţă la Gara de Nord.

Între timp, Ramona Iulia Bărbuţ l-a cunoscut Cornel Curt, zis Chioru, care avea și el un băiat, Laurențiu, scriu cei de la Cancan. Cei doi bărbaţi s-au mutat şi ei în cămăruţa de la Gara de Nord. După ce Marcel Bărbuţ a pierdut lupta cu cancerul şi a murit, Romana şi concubinul său s-au mutat într-o vilă din Giuleşti. Femeia şi-a luat mai multe maşini de lux şi şi-a angajat mai mulţi şoferi. De asemenea, Ramona şi-a operat stomacul şi şi-a pus botox în buze.

Marcel Bărbuţ se afla pe locul 102 în top 300 cu o avere de 55 – 57 milioane de euro. Marcel Bărbuţ ar fi vrut să investească şi la Jiul Petroşani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: