Redactia.ro
Home » Știri » O femeie infidelă a simțit pe pielea ei ce înseamnă o vizită neplanificată

O femeie infidelă a simțit pe pielea ei ce înseamnă o vizită neplanificată

GALERIE FOTO (2)

Mayra era prinsă într-o căsnicie nefericită și, deși n-avea copii, a decis să nu-și părăsească soțul alături de care era nefericită. Și-a găsit un refugiu sufletesc într-un alt bărbat, cu care se vedea când și când la ea acasă. Într-una dintre zile, după ce soțul său a plecat spre serviciu, și-a chemat amantul pentru clipe de neuitat. Ce s-a întâmplat după, cu siguranță nu va uita!

O femeie infidelă a avut parte de o surpriză neplăcută

Imediat cum soțul său a plecat spre serviciu, Mayra a pus mâna pe telefon și și-a chemat amantul. La puțin după ce acesta a ajuns, iar cei doi se bucurau unul de altul, au auzit soneria de la ușă. Gândindu-se că e vorba de un comerciant door-to-door ori de vreun vecin băgăreț, femeia s-a dus să deschidă și să-i facă să plece. Numai că – surpriză – la ușă erau socrii ei.

Cei doi veniseră fără să anunțe și nu aveau de gând să se facă plecați. „De ce nu aţi sunat înainte?”, i-a întrebat Mayra, furioasă şi vizibil încurcată. „Şi de ce aţi venit tocmai acum în vizită, când fiul vostru nu este acasă?”, a adaugat femeia. După cum era de așteptat, socrii au simțit imediat că femeia ascunde ceva.

Ce au găsit sub patul matrimonial al fiului lor

Simțind că nora le ascunde adevărul, cei doi au intrat în casă și au început să scotocească fiecare încăpere. Ajunși în dormitor, nu le-a luat mult să descopere că sub pat se ascundea cineva. Și așa era! Bărbatul lipsit de orice demnitate se ascunsese, doar-doar nu-l va găsi acolo.

amant sub pat
Bărbatul se ascundea sub pat.

Numai că spre ghinionul lui, ochiul de soacră a văzut cum hainele erau aruncate prin cameră și patul răvășit. Când l-a văzut acolo, soacra a început să țipe. Degeaba a încercat nora sa să-i ofere explicații că soacra i-a aruncat pe amândoi în stradă. Toată isprava a fost filmată de vecini, care au privit cu sufletul la gură incidentul. În cele din urmă, filmulețul a ajuns online și totul a devenit viral. Până și soțul femeii a aflat de toate cele întâmplate la el în casă tot din mediul online.