Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O femeie nu a mai dormit de 40 de ani! Medicii au ajuns la o concluzie halucinantă

O femeie nu a mai dormit de 40 de ani! Medicii au ajuns la o concluzie halucinantă

GALERIE FOTO (3) O femeie nu a mai dormit de 40 de ani! Medicii au ajuns la o concluzie halucinantă

O femei nu a mai dormit de 40 de ani. Medicii au examinat-o și au ajuns la o concluzie uluitoare. De ce afecțiune suferea femeia?

O femeie nu a mai dormit de 40 de ani! Medicii au ajuns la o concluzie halucinantă

O femeie a șocat pe toată lumea după ce a susținut că nu a mai dormit de 40 de ani. Experții s-au grăbit să o examineze pe aceasta, iar rezultatele au fost șocante. Mai mult, se pare că soțul ei i-a cumpărat somnifere pentru a o ajuta să doarmă, însă nu a ajutat-o nimic.

Liz Zhanying, o femeie din provincia Henan, din estul Chinei, a șocat pe toată lumea cu afirmațiile ei. Aceasta i-a băgat în ceață pe toți medicii și experții, după ce a dezvăluit că de 40 de ani ea nu a mai dormit. Mai mult, specialiștii din Beijing care au analizat-o au spus că aceasta petrece mai puțin de 10 minute într-o zi cu ochii închiși. Insomnia lui Li Zhanying au făcut-o un soi de celebritate în satul ei natal, după ce cazul ei a ajuns în presa locală. Vecinii chiar au încercat să rămână treji nopți la rând pentru a confirma afirmațiile femeii.

O femeie nu a mai dormit de 40 de ani! Medicii au ajuns la o concluzie halucinantă

Pentru că aceasta nu se odihnește, noaptea este pentru ea un prilej de a pune la punct treburile casnice. Astfel, în toiul nopții Li dă cu cu mătura, șterge praful și pregătește mâncarea pentru a doua zi. Soțul acesteia a fost îngrijorat de starea ei de sănătate. Pentru a o ajuta să doarmă a încerat chiar să-i administreze somnifere, căci bărbatul era convins că soția lui doar suferă de o insomnie. Pastilele însă nu au funcționat pentru Li Zhanying.

Medicii i-au oferit cel mai ciudat diagnostic

Atât Liz Zhanying, cât și soțul ei, au căutat răspunsurile la medici și le-au găsit. Femeia a mers la un centru de somn din Beijing, unde le-a spus experților că nu a mai dormit de 40 de ani. După mai multe controale și analize, aceștia au ajuns la o concluzie. Se pare că Li Zhanying doarme, dar într-un mod foarte ciudat. Aceștia au observat că în timp ce vorbea cu soțul ei adormise, însă părea că este în continuare trează.

O femeie nu a mai dormit de 40 de ani! Medicii au ajuns la o concluzie halucinantă

Un test la un monitor cerebral a mai arătat că ochii ei rămân închiși doar 10 minute pe zi. Medicii au explicat că fenomenul bizar este similar cu modul în care corpul somnambulilor este activ în timp ce creierul doarme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: